H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov távcső és mikroszkóp bolt

SkyWatcher HEQ-5 Pro Goto mechanika SynScan vezérlővel (bordásszíjhajtással)

2x5 kg ellensúllyal
SKU: 00766
 5.0  4 Értékelés
Szállítási költség : 1 690 Ft-tól
Beszerzés alatt
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
579 900 Ft
Hűségpontok: 5799 pont
6000+ vásárlói értékelés
1000+ termék készleten
17 év tapasztalat

A SkyWatcher HEQ-5 Pro mechanikát azoknak ajánljuk akik nagy teherbírású, de még hordozható és komolyabb asztrofotós feladatokra is jól felhasználható mechanikát keresnek. Teherbírása alapján legfeljebb 20 cm-es newton távcsövek, 23.5 cm-es SC/MC rendszerek ill. 15 cm-es lencsés távcsövek számára javasoljuk!

A 4.5 cm vastag acéllábak valamint a tekintélyes méretű mechanika fej a kiváló stabilitást teremtik meg. A golyóscsapágyazott tengelyeknek köszönhetően a periodikus hiba is igen alacsony, mely szinte teljesen kiiktatható a beépített autoguide porton keresztüli vezetéssel. Asztrofotósok nagyra értékelhetik az igen aprólékos (akár 0.25x-ös csillagsebességgel) végrehajtható korrekciókat, valamint a betanítható periodikus hiba korrekció (PEC) lehetőségét. 

A mechanika megvásárolható SynScan kézivezérlővel, mely rendelkezik LCD kijelzővel, valamint adatbázisa több mint 42 900 objektum adatát tárolja, melyek bármelyikére néhány gombnyomással ráállhatunk. Mindemellett a számítógéppel történő kommunikációt is támogatja, egyszerű USB csatlakozón keresztül, így akár egy közönséges PC-ről is vezérelhetővé teszi a mechanikát. SynScan kézivezérlő helyett a mechanika választható wifi modullal, mely esetén Android vagy IOS rendszerű mobiltelefonnal működtethetjük az eszközt. 

A pólusraállás pontosságát növeli a megvilágított szállemezes pólustávcső. Az alapcsomag tartalmaz szivargyújtó adapterrel ellátott kábelt, mellyel gépkocsi szivargyújtójáról működtethető a mechanika. Kitelepülésre akkumulátoros megoldást javasolunk, de 220V-os hálózatról történő üzemelés is megoldható opcionális 2A vagy 5A teljesítményű hálózati adapter segítségével.

A vezetés minősége tovább növelhető bordásszíjhajtás beépítésével akár utólag, akár megvásárláskor.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (4)
Adatlap
Galéria
Típus: Ekvatoriális mechanika 
Goto vezérlés: Igen 
Motorizált tengelyek: Igen 
Beépített enkóderek: Nem 
Finommozgatás: Igen 
Wifi vezérlés: Igen 
Pólustávcső: Igen 
Súly: - kg
1
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.