H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

SkyWatcher EQM-35 Pro GoTo mechanika

02741 • SkyWatcher EQM-35 Pro GoTo mechanika
Acéllábon, levehető DEC egységként asztrofotós mechanikaként is használható. (21 cm prizmasínnel)
 4.5
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
347 400 Ft
3474 pont
✔  Készleten

SkyWatcher EQM-35 Pro Goto mechanika sokaknak ismerős lehet akiknek volt vagy van EQ-3-as mechanikája. Pedig ez a modell sokkal több mint elsőre gondolnánk. A mechanikafej az HEQ-5-nél megismert igen stabil acéllábakon nyugszik, a fej pedig tartogat némi meglepetést, azon túl, hogy teljes értékű GOTO funkcióval rendelkezik, még könnyen hordozható asztrofotós mechanikaként is bevethető. Beépített pólustávcsöve segít a pontos pólusra állásban. A fejére bármely Vixen-szabványú prizmasínes távcső felhelyezhető, egészen 10 kg-os tömegig. Áttervezett, megnövelt átmérőjű csigahajtómű kereke minimalizálja periodikus hibák mértékét.

A Synscan kézivezérlő a számítógépes objektumra álláson (Goto vezérlés) túl számos kiegészítő funkcióval rendelkezik, mely hasznos lehet mind vizuális, mind fotografikus megfigyelők számára. Többek között holtjáték kompenzációt tudunk beállítani, mellyel csökkenthető a mechanika reakció ideje; 25 saját objektum adatait tudjuk eltárolni a későbbi egyszerű visszaállás érdekében. Lehetőség van arra is, hogy a kézivezérlő az este leglátványosabb objektumait egymás után beállítsa egy túra keretén belül. A Synscan kézivezérlő adatbázisa több mint 42 900 objektum adatát tárolja.

A SkyWatcher EQM-35 Pro Goto mechanika különlegessége abban áll, hogy moduláris kialakítása révén DEC egysége levehető, így jelentős súlyt takaríthatunk meg, miközben nyertünk egy igen masszív óragépes asztrofotós mechanikát, amelyet opcionális fotófeltéttel is bővíthetünk. A mechanika 12V-ról üzemel, amihez a gyártó szivargyújtós csatlakozót biztosít, de 12V-os zselés akkumulátorról (opcionális) komfortosabb a mechanika használata.

Az alapcsomagban 2 x 3.5 kg ellensúlyt találunk.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (2)
Adatlap
Galéria
Típus: Ekvatoriális mechanika 
Goto vezérlés: Igen 
Motorizált tengelyek: Igen 
Beépített enkóderek: Nem 
Finommozgatás: Igen 
Wifi vezérlés: Opcionális 
Pólustávcső: Igen 
Súly: - kg
1
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.