H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov távcső és mikroszkóp bolt

Kowa Genesis XD 8x33 távcső

Prominar XD lencsék, C3 prizmabevonat
SKU: 02272
Szállítási költség : 0 Ft-tól
1 héten belül
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
405 000 Ft
Hűségpontok: 4050 pont
6000+ vásárlói értékelés
1000+ termék készleten
17 év tapasztalat

A KOWA gyártmányok a prémium kategóriát képviselik a távcsövek világában. Ennek megfelelően az új XD sorozat tagjait is azok igényeihez optimalizálta a gyártó, akik a mindennapos használat során is prémium eszközre vágynak.

A Kowa Genesis XD 8x33 távcső magas minőségű optikájával, ultrakönnyű, ám mégis masszív felépítésével, extrém kicsi közelfókuszával (1.5 méter), valamint a korábbi modellekhez képest 20%-kal megnövelt látómezőjével tűnik ki a mezőnyből. Belsejét nitrogéngázzal töltötték fel, így ellenáll az esőnek, hónak és a légköri nedvességnek is.

Új megoldások a magas képminőségért

A prémium képalkotásért több tényező is "felel" a Kowa Genesis XD 8x33 távcsőben. A gyártó saját fejlesztésű, Prominar XD lencsetagjai gondoskodnak a színi hiba extrém mértékű visszaszorításáról, valamint a nagyon magas képkontraszt biztosításáról, a teljes látómezőben.

A 99%-os vagy a feletti fényhasznosítást a távcső tetőélprizmáin alkalmazott C3 bevonat garantálja. Ennek a bevonatnak is köszönhetően a távcső világosabb és élesebb képet alkot versenytársainál, mi több, még a színek pontos visszaadását is biztosítja. Ugyanezen célt szolgálják a minden lencsén és minden üvegtagon alkalmazott, többrétegű optikai bevonatok is.

Szintén az optikai fejlesztéseknek köszönhető a távcső egyedien kicsi, mindössze 1.5 méteres közelfókusza - akár ilyen közeli tárgyat is megfigyelhet vele, 8x-os nagyításban, "makrózva". Ideális növények, rovarok közeli megfigyeléséhez is.

Kompakt, erős, vízálló

A Kowa Genesis XD 8x33 távcsövet speciális magnéziumötvözetből készítik, éppen ezért könnyű, de robusztus, ütésálló. Belsejét nitrogéngázzal töltötték fel, ami megakadályozza, hogy akár a legmostohább körülmények között (erős eső, havazás, köd) nedvesség kerüljön az eszköz belsejébe. Víz alatti használatra ugyanakkor a távcső nem alkalmas.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 33 mm
Súly: 590 g
Méret (MxSz): 131 × 121 × 51 mm
Váz anyaga: fém 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: C3 
Fázisbevonat:
Látómező: 8 °
Látómező: 140 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 1.5 m
Betekintési távolság: 56 - 73 mm
Szemtávolság: - mm
Kilépő pupilla: - mm
Relatív fényesség index: 16.8 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.