H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov távcső és mikroszkóp bolt

Explore Scientific CLS szűrő (1.25")

SKU: 02122
Szállítási költség : 990 Ft-tól
2-4 héten belül
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
24 900 Ft
Hűségpontok: 249 pont
6000+ vásárlói értékelés
1000+ termék készleten
17 év tapasztalat

Városi, fényszennyezett helyről észlel, de mégis szeretne megfigyelni sejtelmes csillagködöket, galaxisokat és csillaghalmazokat? Ha Ön a mély-ég objektumok szerelmese, akkor a különféle mély-ég szűrők szinte kötelező kiegészítőnek számítanak. Ezen szűrők használatával a mély-ég objektumok olyan részleteket is megmutatnak, amelyeket szűrő nélkül nem, vagy csak nagyon sötét égboltról láthatnánk.

Az Explore Scientific CLS szűrő természetesen városból is használható: segít a fényszennyezés okozta szórt háttérfények leküzdésében. Azonban a sötét égboltot nem pótolják, azaz ha halvány mély-ég objektumok észlelése a célunk, mindenképpen érdemes, sötét, vidéki égbolt alá vinni távcsövünket. A szűrő a bejövő fényből szélesebb hullámhosszakat enged át, mint az UHC szűrő, ezért nem csak ködök, hanem galaxisok megfigyelésére is alkalmas. Áteresztési tartományának köszönhetően mind vizuálisan, mind fotografikusan is használható.

Minden egyes Explore Scientific mély-ég szűrőt egyénileg tesztel a gyártó, amelyről egy igazolást is kiállít. Így a prémium minőség garantált.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Mély-ég szűrő 
Méret: 1.25" 
Vizuális használat: Igen 
Fotografikus használat: Igen 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.