H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov távcső és mikroszkóp bolt

Baader fotografikus zöld (G) szűrő (2") - CMOS optimalizált

SKU: 04170
Szállítási költség : 0 Ft-tól
1-2 héten belül
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
62 800 Ft
Hűségpontok: 628 pont
6000+ vásárlói értékelés
1000+ termék készleten
17 év tapasztalat

A Baader fotografikus RGB szűrők monokróm kamerákat teszi alkalmassá színes kompozit képek létrehozására. A szűrők áteresztését a CMOS kamerákhoz optimalizálták, de CCD kamerákhoz is használható.

Az új szuper érzékeny CMOS kamerákhoz fejlesztett Baader L-RGB fotografikus CMOS szűrőszett létrehozásánál a gyártó maximálisan odafigyelt a részletekre. A CMOS kamerák fokozottan érzékenyek a reflexiókra, becsillanásokra, ezért volt szükség új tervezésű L-RGB szűrők készítésére, melyeknél speciális reflexiógátló bevonatokat Reflex-Blocker alkalmaztak. Természetesen a lencsék szélei is feketére lettek festve, így azok sem okozhatnak becsillanásokat. Sőt a szűrők kialakításának különlegessége, hogy az éleket a bevonatok elhelyezése előtt polírozással lekerekítik, ezáltal nem tud a szűrő rétegei közé pára bejutni ami sokszorosára nyújtja annak élettartamát, valamint a Life-Coat bevonat különösen ellenállóvá teszi a szűrő felületeit.

A Baader L-RGB fotografikus CMOS szűrőszett  áteresztési jellemzői a CMOS kamerák sajátosságaihoz lettek igazítva, a 4 szűrőből álló szett használatával teljesen színhű és tónushelyes képet fog kapni: az elkészített digitális képeken olyan színekben tárul fel előttünk az objektum, mintha azt szabad szemmel látnánk. A négy szűrő tervezésénél arra is odafigyelt a gyártó, hogy az egyes szűrők váltásakor ne kelljen utána állítani az élességen sem, tehát parfokálisak.

A szűrők mindössze 6 mm vékonyak.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Mély-ég szűrő 
Méret: 2" 
Vizuális használat: Nem 
Fotografikus használat: Igen 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.