Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat

Jelen Szabályzat célja, hogy webáruház Felhasználója megismerje a Makszutov.hu webáruház üzemeltetője (továbbiakban Adatkezelő) adatkezelési szabályzatát. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével Felhasználó elfogadja a webáruház Általános Szerződési Feltételeit, valamint adatkezelési elveit. A nyilatkozatot PDF formátumban is megtekintheti.

1.1. Adatkezelői információ

  • Adatkezelő: Bété-Ker Kft
  • Székhely: 1195 Budapest Jáhn Ferenc u. 23.
  • Elektronikus címe: info@tavcso-mikroszkop.hu
  • Telefonos elérhetőség: 1/707-85-12
  • Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-60084/2012

1.2. Tárolt adatok köre, időtartama, célja

A megrendelés folyamán rögzített adatokat Adatkezelő a megrendelés teljesítéséhez használja fel. A webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

A megrendelés teljesítéséhez az alábbi személyes adatokat tároljuk:

  • vásárló neve
  • vásárló email címe
  • vásárló telefonszáma
  • szállítási cím (irányítószám, település, utca, házszám)
  • számlázási cím (számlázási név, irányítószám, település, utca, házszám)

Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi, azokért kizárólag az azt megadó személy felel.

A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat Eladó bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).

1.3 A Cookie (sütik) használatáról.

A cookie-k ("sütik") olyan rövid szöveges fájlok, amelyeket a megtekintett honlapok helyeznek el a számítógép böngészőjében. A cookie-k nem csatlakoznak az Ön rendszeréhez, és nem károsítják az Ön fájljait. A cookie-k lehetnek "állandó" vagy "ideiglenes" cookie-k. Az állandó cookie-t a böngésző egy meghatározott időpontig tárolja, feltéve, hogy azt a felhasználó korábban nem törli, az ideiglenes cookie-t azonban a böngésző nem tárolja, az a böngésző bezárásával automatikusan törlődik.

Annak érdekében, hogy weboldalunk a lehető leghatékonyabban működjön, mi is cookie-kat használunk. A cookie-k által egy honlap felismeri a visszatérő felhasználókat, valamint lehetővé teszik számunkra, hogy adatokat gyűjtsünk felhasználóink viselkedéséről, például arról, hogy Ön melyik országban csatlakozott weboldalunkhoz, milyen böngésző szoftvert és operációs rendszert használ, mi az IP-címe, milyen oldalakat tekintett meg honlapunkon, mely funkciókat használta. Személyes azonosításra alkalmas adatokat nem gyűjtünk, kivéve, ha azokat Ön önként adja meg. Az adatokat honlapunk továbbfejlesztéséhez, látogatottságunk elemzéséhez, reklámstratégiánkhoz használjuk fel. Amennyiben a süti (cookie) elhelyezéséhez Ön nem járul hozzá, azt a saját böngészőjében elvégzett beállítások (tiltás, visszavonás) útján teheti meg. Ebben az esetben ez bizonyos szolgáltatások igénybevételét korlátozhatja vagy megakadályozhatja.

1.4. A személyes adatokat kezelők köre

Az Ön személyes adatainak védelme a Adatkezelő és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény). Adatkezelő a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat csak munkatársai számára teszi elérhető, és nem adja ki harmadik fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az az üzletmenethez szükséges. (Pl: szállító cégnek a megrendelés kézbesítéséhez; könyvelőnek). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk, azonban adatkezelő a harmadik fél adatkezelési gyakorlatáért nem felelős. Felhasználó adatait kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére.

1.4. Tárolt adatok módosítása

Felhasználó adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban adat kezelő e-mail címen vagy postacímén. Ezen túlmenően információt kérhet, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, valamint azon személyek köréről és céljáról, akik adataihoz hozzáférnek. Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért felvilágosítást.

A Felhasználó a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordulhat esetleges panasz esetén.

Budapest, 2016. június 9.

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.
5.3.29