H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

ZWO szűrőváltó 5 db 1.25"-es szűrő számára

ZWO szűrőváltó 5 db 1.25" szűrő számára
1.25" / T2 adapterekkel
 1
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
38 900 Ft
1-2 héten belül

A ZWO szűrőváltó segítségével könnyen és gyorsan tudjuk cserélni szűrőinket, amely jelentős kényelmet biztosít vizuális és fotografikus megfigyelések esetén is. A szűrőváltó mindkét oldalán T2 menetes csatlakozást találunk. Az alapcsomag része T2-1/25" adapter, az okulároldalon lévő T2 menetre pedig akár kamerát, fényképezőgépet vagy a szintén tartozék 1.25"-es okulárkihuzatot is csatlakoztathatunk. Ez az adapter ráadásul szorítógyűrűs, így nem tudja eszközeinket összekarcolni, sőt a kihuzat adapter okulár oldalán külső T2-menetet találunk. Szintén a csomag részét képezni az 1.25"-os  porvédő kupak és dugó páros.

A szűrőváltó 5 db 1.25"-es szűrő fogadására képes. Ennyi különböző szűrő már az igazán elkötelezett, komoly bolygó és mély-ég észlelő igényeit is kielégíti. Milyen szűrőket érdemes használni a szűrőváltóval? Vizuális mély-ég megfigyelésekhez fényszennyezés szűrőket, és az emissziós és planetáris ködök láthatóságát javító keskeny áteresztésű (UHC), illetve különféle vonalszűrőket (OIII, H-beta). Bolygó megfigyelésekhez számtalan színszűrő közül választhatunk, amelyek a alacsony kontrasztú felszíni részletek megpillantását könnyítik meg. Asztrofotózáshoz L, R, G, B szűrőket, vagy keskenysávú szűrőket érdemes használni (pl. H-alfa, OIII, H-beta).

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Baader keskenysávú szűrő készlet 6.5 nm (1.25 Baader keskenysávú szűrő készlet 6.5 nm (1.25")
139 900 Ft
ZWO keskenysávú H-alfa, O-III, S-II szűrő készlet 7 nm (1.25 ZWO keskenysávú H-alfa, O-III, S-II szűrő készlet 7 nm (1.25")
214 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.