Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

ZWO keskenysávú mély-ég szűrő készlet

ZWO keskenysávú H-alfa, O-III, S-II szűrő készlet 7 nm (1.25")
1 év garancia
159 900 Ft
1-2 héten belül
ZWO keskenysávú H-alfa, O-III, S-II szűrő készlet 7 nm (31 mm)
1 év garancia
184 900 Ft
1-2 héten belül
ZWO keskenysávú H-alfa, O-III, S-II szűrő készlet 7 nm (36 mm)
1 év garancia
209 900 Ft
1-2 héten belül

A ZWO keskenysávú mély-ég szűrők elsőrangú választást jelentenek az asztrofotósok számára - amennyiben a legkontrasztosabb CCD felvételeket szeretnék elkészíteni a H-alfa, O-III vagy az S-II hullámhosszakon. A szűrők a kiválasztott hullámhossz-tartományban kitűnő fényáteresztő tulajdonsággal rendelkeznek, míg a többi "nemkívánt" hullámhosszakon teljesen "levágják" a fényt.

A szűrők kiváló üveganyaga és megmunkálása kitűnő kontrasztot és képélességet ígér. A bevonatokat a legmodernebb eszközökkel viszik fel az üveganyagra, melyek garantálják az ideális áteresztési tartományt. A tükröződéscsökkentő bevonatok hozzájárulnak a kiváló képalkotáshoz, ezen túlmenően a felületek olyan kezelést kaptak, amely karcállóvá teszi a 2 mm-es üveganyagot.

Mindhárom szűrő maximális fényáteresztő képesség 80% felett van, a H-Alfa szűrő csúcsértéke 656 nm hullámhosszú, az O-III szűrőé 500 nm, míg az S-II szűrőé a 672 nm tartományba esik, főként az ebben a sugárzási tartományokban sugárzó ködök, szupernóva-maradványok, stb. fotografikus megörökítését segítik.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Mély-ég szűrő 
Vizuális használat: Nem 
Fotografikus használat: Igen 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.