H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

ZWO ASIAir Pro kamera/mechanika vezérlő-egység

ZWO ASIAir Pro kamera/mechanika vezérlő-egység
Canon és Nikon DSLR fényképezőgép és ZWO kamera vezérlés, standalone autoguiding, bolygatás
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
141 900 Ft
Készleten

Az ZWO ASIAir Pro kompakt, modern, szinte minden asztrofotós feladatra felkészített eszköz amely az összes ASI USB 3.0 és ASI mini kamera valamint újabban Canon és Nikon DSLR fényképezőgépek vezérlésére alkalmas.

Még sohasem volt ilyen könnyű az asztrofotózás!
Mivel használatához nem szükséges számítógép, csupán WiFi-s okostelefon, vagy tablet, így megspórolhat számos bosszantó kábelt amelyek a kitelepülő észlelők életét eddig megkeserítették. A készülék a mellékelt 32Gb-os micro SD kártyán tárolja az elkészült képeket, amelyeket aztán a szintén tartozék 64 GB-os pen drive-on lehet PC-re másolni további feldolgozásra.

A ZWO ASIAir Pro 2 db USB 3.0 és 2 db USB 2.0 porttal rendelkezik különböző kamerák, vagy a ZWO EAF fókuszvezérlő csatlakoztatására. 4 db 12V-os tápkimenettel is rendelkezik külső egységek (pl. hűtőventilátor, flatbox, mechanika) csatlakoztatására, melyeken összesen 3A tápellátásra képes. (Nagyobb teherbírású mechanikák - pl. HEQ-5, EQ-6R - tápellátását nem javasoljuk az ASIair-en keresztül.) 

A ZWO ASIAir Pro funkciói elérhetőek WiFi-n keresztül IOS és az Android operációs rendszerű mobileszközökről. Például: a kamera teljes vezérlése, kép rögzítése, kép lejátszás, belenagyítható pontosabb élességállítás valós időben, mechanika GoTo vezérlése, teljes értékű autoguider standalone vezető funkció.

A ZWO ASIAir Pro egység üzemeltetéséhez 12V-os hálózati adapter szükséges, mely nem a csomag része. Minimum 2A-es hálózati adapter szükséges, azonban ha az egység 4 tápkimenetét is használja 5A-es ajánlott.

A csomag tartalma:

  • ZWO ASIAir Pro egység
  • 32 GB SD kártya
  • 64 GB pen drive
  • USB kábel
  • tápkábelek
Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.