Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

ZWO ASIair kamera/mechanika vezérlő-egység

ZWO ASIair kamera/mechanika vezérlő-egység
ZWO kamerák teljeskörű vezérlése standalone autoguiding funkcióval, mobiltelefonról, tabletről
2 év garancia
72 900 Ft
Érdeklődjön

Az ZWO ASIair kompakt, modern, szinte minden asztrofotós feladatra felkészített eszköz amely az összes ASI USB 3.0 és ASI mini kamera vezérlésére alkalmas.

Még sohasem volt ilyen könnyű az asztrofotózás!
Mivel használatához nem szükséges számítógép, csupán WiFi-s okostelefon, vagy tablet, így megspórolhat számos bosszantó kábelt amelyek a kitelepülő észlelők életét eddig megkeserítették. A készülék a mellékelt 32Gb-os Micro SD kártyán tárolja a az elkészült képeket, amelyeket aztán a szintén tartozék SD-kártya olvasóval lehet PC-re másolni további feldolgozásra.

Az ZWO ASIair főbb funkciói elérhetőek WiFi-n keresztül okostelefonnal illetve tablet segítségével a Skysafari alkalmazáson keresztül. Például: a kamera teljes vezérlése, kép rögzítése, kép lejátszás, belenagyítható pontosabb élességállítás valós időben, mechanika GoTo vezérlése, teljes értékű autoguider standalone vezető funkció.

Az ZWO ASIair kezelőszervei jól strukturált, átlátható elrendezésűek, 4x USB 2.0 porttal, max. 4 eszköz USB csatlakoztatására van lehetőség. Az USB 3.0 ASI kamerák is támogatottak. Az ZWO ASIair támogatja az IOS és az Android rendszereket is. A kiegészítők között találhatjuk a praktikus 12-5V DC konvertert, a 32 Gb-os Micro SD kártyát, kártyaolvasót, csatlakozó kábeleket, tépőzáras rögzítő tapaszokat.

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.