H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

ZWO ASI 185 MC-Cool kamera

A termék forgalmazása megszűnt!

Az ASI 185MC-Cool színes, magas érzékenységű asztrofotós kamerát 3,75 mikronos pixelmérettel és 2,3 megapixeles felbontással szállítja a gyártó. Kiolvasási zaja  nagyon alacsony (3.3e), ezért rövidebb expozíciós időkkel is nagyon tiszta és zajmentes képet ad. A bolygókról igen rövid expozíciós idővel készíthetünk felvételeket, jobb minőségű képkockákat kapva, ami pedig élesebb és jobb felbontású végső képet eredményez. Alkalmas halványabb mélyég-objektumok -  planetáris ködök, emissziós ködök, galaxisok, halványabb kettőscsillagok - megörökítéséhez is.

Az ASI 185MC színes kamerát kiválóan használhatják azok is, akik a közeli IR-tartományban ( < 2.5 mikron hullámhossz) szeretnének fotózni, mivel az eszköz itt is kimagaslóan érzékeny. Egy IR-blokk szűrő beiktatásával (nem tartozék) gyönyörű színes felvételeket készíthetünk, míg egy IR szűrővel (ami csak az IR-sugarakat engedi át) teljes felbontású monokróm képek is készíthetőek.

Az ASI 185MC-Cool színes hűtött kamerákban egy nagy teljesítményű Peltier hűtő található, amely 45°C alatti hőmérsékleten tartja a kamerát, így akár a galaxisok finom részleteit is rögzíthetjük.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő adatai
Típus: CMOS IMX185 
Színes / monokrom: színes 
Érzékelő mérete: 7.3 x 4.6 mm
Pixelméret: 3.75 μm
Felbontás: 1944 x 1224 pixel
ADC: 12bit 
Egyéb paraméterek
Beépített UV/IR blokk szűrő:
Hűtött: Igen 
DeltaT: -35-40 fok
Backfocus: 17.5 mm
Számítógép felőli csatlakozó típusa: USB 3.0 
Súly: 120 / 410 g
1
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.