Yukon Spartan 3x50 2+ generációs éjjellátó

A termék forgalmazása megszünt!

A Yukon Spartan 3x50 egy prémium kategóriás, 2+ generációs éjjellátó. A 3x-os nagyítású és 50 mm-es objektívje nagy fénygyűjtő-képességű, amellyel - gyári adatok szerint - akár 500 méteres távolságra is elláthatunk. Ideális felhasználási területe az őrzés-védelem (például ipari objektumok megfigyelése, természetvédelmi tevékenység), a természet megfigyelése, de akár éjszakai fotózásra is remekül használható.

Az objektív kiváló fény-hullámhossz tartománya és kontraszt jellemzői miatt tiszta, éles és nagy felbontású képet ad. Ez a fejlett 2+ generációs éjjellátó nem igényel mesterséges fényforrást a megfigyelésekhez. Ennek ellenére a beépített, illetve az opcionálisan megvásárolható külső infravörös fényforrás segítségével jelentősen fokozható a távcső hatékonysága, különösen ha nincsenek környezeti fények (holdfény, csillagos égbolt). A műszer második generációs képjel-erősítő csővel működik

A Yukon Spartan 3x50 éjjellátó tökéletesen használható nehézkes terepviszonyok mellett is, mivel felépítése rendkívül kompakt és ergonómikus, súlyeloszlása egyenletes, könnyen és biztonságosan szállítható. A használatához szükséges CR123A elemmel mintegy 40 óra üzemidőt biztosít. 

Alapadatok
Típus: Egyszemes éjjellátó 
Nagyítás: 3 x
Objektív átmérő: 50 mm
Generáció:
Méret: 208x86x60 mm
Súly: 600 g
Váz anyaga: polikarbonát 
Garancia: 1 év 
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 600 m
Felbontás: 41 vonal/mm
Látómező: 14 °
Látómező: 243 m (1000 m-en)
Működési idő: 40/20 óra
Közelfókusz: 1.5 m
Infravető
Hullámhossz: - nm
Típus: LED 
Teljesítmény: - mW
Áramellátás: 1 x CR123A 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.
5.3.29