H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Yukon Signal N340 RT 4.5x28 digitális éjjellátó

A termék forgalmazása megszűnt!

Az új Yukon Signal N340 RT 4.5x28 éjjellátó távcső a Yukon Ranger Rt sorozatának kisebb és egyben olcsóbb változata, amely lehetővé teszi, hogy wi-fi kapcsolat segítségével okostelefonján élőben lássa az éjjellátóban látott képet. A Yukon fejlesztői azonban még ennél is továbbmentek: akár az internetre is feltölthető az "élő" adás. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel, valamint 8 Gb-os tárhellyel rendelkezik az álló- és mozgóképek felvételére.

A Yukon Signal N340 RT 4.5x28 digitális éjjellátó rendkívül kompakt, gumírozott, kézreálló burkolata egy 640x480 képpont felbontású LCD kijelzőt rejt (ezen szemléljük az éjjellátó alkotta képet). A beépített LED-es infravető ereje 3 fokozatban állítható, így az eszköz egyaránt remekül bevethető kisebb és nagyobb távolságok pásztázására is.  Beépített 940 nm-es infravetővel  rendelkezik, ez a hullámhosszúságú fény pedig mind az emberi, mind az állati szem számára gyakorlatilag láthatattlan tartományba esik. Mivel a készülék mindkét oldalán egy-egy Weaver Sín található, így akár nagyobb teljesítményű infravető is rárakható. A készülék érzékelési távolságát 300 méterben adta meg a gyártó. A 4.5-9x zoom tartományban állítható nagyítás egyaránt alkalmassá teszi az éjjellátó távcsövet erdei, illetve nyílt terepen, hegyekben történő használatra is.

Tiszta, torzítástól mentes kép

A "hagyományos" éjjellátóktól eltérően a Signal RT N340 modell 640x480 pixel felbontású, fekete-fehér (nem zöld-fekete) LCD kijelzőn mutatja meg nekünk az eseményeket A kijelző fényessége több fokozatban állítható, így ön - ha vadászat közben használja az éjjellátót - sosem lesz elvakítva annak fényétől, az éjjellátó elvétele után azonnal tud biztosan célozni távcsövével.  Ennek a megoldásnak további előnye, hogy az LCD-s kijelző torzításmentes képet ad, továbbá mentes a "hagyományos" éjjellátók kijelzőjét jellemző apró hibáktól. Fejlett elektronikájának köszönhetően nem megy tönkre, ha hirtelen nagy intenzitású fény éri.

A készülék 4 db 1.5V-os ceruza elemről/akkumulátorról vagy külső áramforrásként USB-kábelen keresztül (5V) powerbank-ról vagy PC-ről üzemeltethető A termék csupán 0,35 Kg, így könnyen magunkkal vihetjük bárhová magunkká vihetjük. 1/4"-os állványmenetével bármilyen szabványos fotóállványra felrakható, és az éjjellátó kamera képét élőben nézhetjük és rögzíthetjük mobil eszközökön miközben észrevétlenek maradhatunk.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Típus: Digitális éjjellátó 
Nagyítás: 4.5 - 9 x
Objektív átmérő: 28 mm
Generáció: Digitális 
Méret: 168 x 111 x 56 mm
Súly: 350 g
Váz anyaga: polikarbonát 
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 300 m
Felbontás: - vonal/mm
Látómező: 7.7 °
Látómező: - m (1000 m-en)
Működési idő: 5 / 3 óra
Közelfókusz: 5 m
Infravető
Hullámhossz: 940 nm
Típus: LED 
Teljesítmény: - mW
Áramellátás: 4 x AA 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.