H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Yukon Sightline N475S éjjellátó céltávcső

Yukon Sightline N475S éjjellátó céltávcső
 (1)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
324 900 Ft
Készleten
Ezt is fontolja meg:
Pulsar/Yukon weaver szerelék
16 900 Ft

Az új Yukon Sightline N475S éjjellátó céltávcső digitális technológiájának köszönhetően éjjel és nappali fényviszonyok közepette is hosszútávon használhatók. Közeli és közepesen távoli célok befogására optimálisak. A Yukon Sightline N475S modell célérzékelési távolsága 450 méter (gyári adat). A fényerős optika 6x-os nagyítást ad, ami digitális zoommal folyamatosan (0.2x nagyítási fokozatonként) 24x-re növelhető. Külön kiemelendő a gyors bekapcsolási idő, mindössze 3.5 másodperc alatt használatra kész

Az éjjellátó céltávcső lelke a HD CMOS típusú digitális szenzor 1280x720 pixel felbontással amelynek érzékenysége elérheti más Yukon éjjellátók érzékenységének akár kétszeresét is. A képet lényegében egy, a távcsőbe épített nagy hidegtűrő képességű AMOLED kijelzőn látjuk, 1024x768 pixel felbontásban.  A szálkereszt megjelenítése ugyancsak elektronikusan történik. A látómezőben méretezhető, különböző színekben különböző típusú, különféle távolságokra nullázható, menthető profilú szálkereszt jeleníthető meg. A Yukon Sightline N450S éjjellátó céltávcső PIP-funkcióval ("Kép a képben") rendelkezik így a vadász a szálkereszt felett egy kisebb képben láthatja a célzás pontos nagyított képét, miközben nem vész el a közvetlen környezet ellenőrzésének lehetősége.

A használaton kívüli időszakokban a kijelző kikapcsolható, miközben a többi funkció működése nem áll le, így a készenléti üzemmódban lévő készülék szükség esetén azonnal bekapcsolható. Így az okulár nem világít a sötétben és jelentős energiafelhasználást érhetünk el, amikor a készülékre nincs szükség.

A céltávcső betekintési távolsága 50 mm ennek köszönhetően biztonságosan használható még nagy visszarúgású fegyvereken is. A Yukon Sightline N475S éjjellátó céltávcső gyártó általi szavatolt lőállósága 6000 Joule, tehát huzagolatlan csövű, valamint airsoft és paintball fegyverekre is ajánlható. A gyártó 4 féle sínes csatlakozási rendszert ajánlj a távcső fegyverre rögzítésére.

Közelpont, vízállóság, tápellátás

A legközelebbi, még élesre állítható pont távolsága 10 méter. Közepesen távoli célok befogására optimális, célérzékelési távolsága 400 méter (gyári adat). Természetesen adott a dioptriakorrekció is -2.5 - +5  dioptria tartományban. A termék vízállósága IPX4 szabvány szerinti (fröccsenő víz ellen védett).

A Yukon Sightline 475S éjjellátó céltávcső áramellátásáról 1 darab tartozék DNV akkumulátor gondoskodik, ezek élettartama infralámpa használata mellett 4-3 óra. Alternatív áramellátásként használható a készülékhez DNV elemtartóval (opcionális) 4 ceruzaelem is.

Kiegészítő fényvető, képrögzítés

A  beépített  láthatatlan fényű LED-es infravörös fényvető mellett (ennek hullámhossza 940 nm) a  távcső  külső infravetővel is használható. Nagyobb teljesítményhez külső infravetőnek a Pulsar IR 940-et javasoljuk, melynek fénye szintén egyaránt láthatatlan állati és emberi szemnek. A belső infravető külön gombbal kapcsolható be, illetve ugyanezzel a gombbal lehet a a háromféle erősség közül választani.

A céltávcső beállítása, használata rendkívül egyszerű, mindent egyetlen állítótárcsa segítségével végezhetünk el. Súlya nem több, mint egy hagyományos nappali céltávcsőé, így kényelmesen használható bármely napszakban. 

Figyelem: A terméket a lőfegyverekről és a lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény rendelkezései értelmében tilos lőfegyverre szerelni. Vadászati célú felhasználását a hazai vadászati törvény tiltja.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 57 mm
Nagyítás: 6-24 x
Betekintési távolság: 50 mm
Látómező: 4.1 °
Látómező: 7.1 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: Digitális 
Világítópont:
Tubus méret:
Súly: 1150 g
Hossz: 315 mm
Gáztöltés:
Szürkületi érték:
Műkődési hőmérséklet: -20°C - +40°C 
Lőállóság: 6000 J
Infravető
Hullámhossz: 940 nm
Típus: LED 
Látótávolság: 400 m
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Yukon DNV akkumulátor Yukon DNV akkumulátor
14 900 Ft
Pulsar/Yukon weaver szerelék Pulsar/Yukon weaver szerelék
16 900 Ft
Yukon DNV akkumulátor töltővel Yukon DNV akkumulátor töltővel
22 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.