Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Yukon Sightline N450 éjjellátó céltávcső

Yukon Sightline N450 éjjellátó céltávcső
2 év garancia
245 000 Ft
Érk.: 2020. 02. 15.
Ezt is fontolja meg:
Yukon weaver szerelék
15 900 Ft

Az új Yukon Sightline N450 éjjellátó céltávcső digitális technológiájának köszönhetően éjjel és nappali fényviszonyok közepette is hosszútávon használhatók. Közeli és közepesen távoli célok befogására optimálisak. A Yukon Sightline N450 modell célérzékelési távolsága 400 méter (gyári adat). A fényerős optika 4x-os nagyítást ad, ami digitális zoommal folyamatosan (0.2x nagyítási fokozatonként) 16x-ra növelhető. Külön kiemelendő a gyors bekapcsolási idő, mindössze 3.5 másodperc alatt használatra kész

Az éjjellátó céltávcső lelke a HD CMOS típusú digitális szenzor 1280x720 pixel felbontással amelynek érzékenysége elérheti más Yukon éjjellátók érzékenységének akár kétszeresét is. A képet lényegében egy, a távcsőbe épített nagy hidegtűrő képességű AMOLED kijelzőn látjuk, 1024x768 pixel felbontásban.  A szálkereszt megjelenítése ugyancsak elektronikusan történik. A látómezőben méretezhető, különböző színekben különböző típusú, különféle távolságokra nullázható, menthető profilú szálkereszt jeleníthető meg. A Yukon Sightline N450 éjjellátó céltávcső PIP-funkcióval ("Kép a képben") rendelkezik így a vadász a szálkereszt felett egy kisebb képben láthatja a célzás pontos nagyított képét, miközben nem vész el a közvetlen környezet ellenőrzésének lehetősége.

A használaton kívüli időszakokban a kijelző kikapcsolható, miközben a többi funkció működése nem áll le, így a készenléti üzemmódban lévő készülék szükség esetén azonnal bekapcsolható. Így az okulár nem világít a sötétben és jelentős energiafelhasználást érhetünk el, amikor a készülékre nincs szükség.

A céltávcső betekintési távolsága 50 mm ennek köszönhetően biztonságosan használható még nagy visszarúgású fegyvereken is. A Yukon Sightline N450 éjjellátó céltávcső gyártó általi szavatolt lőállósága 6000 Joule, tehát huzagolatlan csövű, valamint airsoft és paintball fegyverekre is ajánlható. A gyártó 4 féle sínes csatlakozási rendszert ajánlj a távcső fegyverre rögzítésére.

Közelpont, vízállóság, tápellátás

A legközelebbi, még élesre állítható pont távolsága 10 méter. Közepesen távoli célok befogására optimális, célérzékelési távolsága 400 méter (gyári adat). Természetesen adott a dioptriakorrekció is -2.5 - +5  dioptria tartományban. A termék vízállósága IPX4 szabvány szerinti (fröccsenő víz ellen védett).

Az Sightline éjjellátó céltávcső áramellátásáról 1 darab tartozék DNV akkumulátor gondoskodik, ezek élettartama infralámpa használata mellett 4-3 óra. Alternatív áramellátásként használható a készülékhez DNV elemtartóval (opcionális) 4 ceruzaelem is.

Kiegészítő fényvető, képrögzítés

A beépített LED-es infravörös fényvető mellett (ennek hullámhossza 850 nm) a  távcső  külső infravetővel is használható. Ha szeretné "láthatatlanná" tenni távcsövét, akkor külső infravetőnek a Pulsar IR 940-et javasoljuk, melynek fénye állati és emberi szemnek egyaránt láthatatlan. A belső infravető külön gombbal kapcsolható be, illetve ugyanezzel a gombbal lehet a a háromféle erősség közül választani.

Újdonság, hogy a szenzor által feldolgozott és a távcsőben látott kép micro HDMI kimeneten keresztül elérhető. 

A céltávcső beállítása, használata rendkívül egyszerű, mindent egyetlen állítótárcsa segítségével végezhetünk el. Súlya nem több, mint egy hagyományos nappali céltávcsőé, így kényelmesen használható bármely napszakban. 

Figyelem: A terméket a lőfegyverekről és a lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény rendelkezései értelmében tilos lőfegyverre szerelni. Vadászati célú felhasználását a hazai vadászati törvény tiltja.

Kiemelten ajánljuk

Yukon DNV akkumulátor Yukon DNV akkumulátor
12 900 Ft
Yukon weaver szerelék Yukon weaver szerelék
15 900 Ft
Yukon DNV akkumulátor DNV akkumulátor töltővel Yukon DNV akkumulátor DNV akkumulátor töltővel
21 400 Ft  19 900 Ft
Yukon 940 IR infravető Yukon 940 IR infravető
38 900 Ft
Yukon QD112 gyorskioldású weaver szerelék Yukon QD112 gyorskioldású weaver szerelék
47 900 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Átmérő: 440 mm
Nagyítás: 4-16 x
Betekintési távolság: 50 mm
Látómező: 4.5 °
Látómező: 9.6 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: Digitális 
Világítópont:
Tubus méret:
Súly: 840 g
Hossz: 285 mm
Gáztöltés:
Szürkületi érték:
Műkődési hőmérséklet: -20°C - +40°C 
Lőállóság: 6000 J
Infravető
Hullámhossz: 850 nm
Típus: LED 
Látótávolság: 400 m
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.