Yukon Digital Ranger LT 6.5x42 digitális éjjellátó

A termék forgalmazása megszünt!

A Yukon Ranger LT 6.5x42 egy újszerű éjjellátó távcső. A korábbi modellhez képest a gyártó több tekintetben is továbbfejlesztett és átalakított terméket dobott piacra a Yukon Ranger LT 6.5x42 formájában. Az újabb eszköz fényességben a második generációs készülékekkel jócskán felveszi a versenyt, és tudja mindazt, amit a korábbi változat tud, kiegészítve néhány - lényeges - extra tulajdonsággal.

A beépített LED-es infravető ereje 15 fokozatban állítható, így az eszköz egyaránt remekül bevethető kisebb és nagyobb távolságok pásztázására is. Ha azt mondtuk, hogy a korábbi modell felveszi a versenyt a 2. generációs készülékekkel, akkor a Yukon Ranger LT 6.5x42-es modellről elmondhatjuk: olyan részletgazdag és tiszta képet mutat, amit eddig még hasonló készülékben nem láthatott.  Infravetője  940 nm-en működik, ez a hullámhosszúságú fény pedig  mind az emberi, mind az állati szem számára lényegében láthatatlan, így megfigyelőként ön minden helyzetben teljesen észrevétlen maradhat. A készülék érzékelési távolságát 240 méterben adta meg a gyártó. Az elemek élettartamát is megnövelte néhány órával a gyártó.

Tiszta, torzítástól mentes kép

A "hagyományos" éjjellátóktól eltérően a Ranger LT modell 640x480 pixel felbontású, fekete-fehér (nem zöld-fekete) LCD kijelzőn mutatja meg nekünk az eseményeket A kijelző fényessége több fokozatban állítható, így ön - ha vadászat közben használja az éjjellátót - sosem lesz elvakítva annak fényétől, az éjjellátó elvétele után azonnal tud biztosan célozni távcsövével.  Ennek a megoldásnak további előnye, hogy az LCD-s kijelző torzításmentes képet ad, továbbá mentes a "hagyományos" éjjellátók kijelzőjét jellemző apró hibáktól. A készülék video kimenettel is rendelkezik, így egyszerűen rögzíthetjük az általa adott képet. Fejlett elektronikájának köszönhetően nem megy tönkre ha hirtelen nagy intenzitású fény éri.

A kiváló minőségű üveganyagból készült 42 mm-es objektívje megalapozza a kimagasló, 40 vonal/mm-es felbontást. A készülék 6 db 1.5V-os ceruza elemről/akkumulátorról vagy 12V-os külső áramforrásról (pl. gépjármű-akkumulátor) üzemeltethető. Az alapcsomag tartalmazza a szükséges szivargyújtós kábelt. A csomag tartalmaz egy tartalék elemtartót, melybe előre betárazhatóak az elemek, így egy mozdulattal cserélhetőek a készülékben levőekkel.

A Yukon Ranger LT 6.5x42 két független infravetővel is rendelkezik. Az egyiket ideális éjszakai viszonyokra (negyedholdas éjszaka) tervezték és folyamatos üzemmódban működik. A másik infravetőt használata különösen gyenge fényviszonyok között javasolt és a Yukon Pulse technológiáját használva maximális felismerési hatótávolságot tesz lehetővé a lehető legoptimálisabb energiafelhasználás mellett. Ez utóbbi infravetőnek a teljesítménye több fokozatban is állítható.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (2)
Adatlap
Galéria

Kiemelten ajánljuk

Varta Industrial AA (ceruza) elem csomag (4 db) Varta Industrial AA (ceruza) elem csomag (4 db)
890 Ft
Kosárba 

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.