H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Yukon Photon RT 6x50 S éjjellátó céltávcső

Yukon Photon RT 6x50 S éjjellátó céltávcső Outlet
Hiányos csomagolású, bemutató darab
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
214 900 Ft
193 900 Ft
Készleten

Az új Yukon Photon RT 6x50 S éjjellátó céltávcső digitális technológiájának köszönhetően éjjel és nappali fényviszonyok közepette is hosszútávon használhatók. Közeli és közepesen távoli célok befogására optimálisak. A Yukon Photon 6x50 S modell célérzékelési távolsága 280 méter (gyári adat). A fényerős optika 6x-os nagyítást ad, ami digitális zoommal 12x-re növelhető.

Az éjjellátó céltávcső lelke a CMOS típusú digitális szenzor (768x576 pixel felbontással). A képet lényegében egy, a távcsőbe épített  LCD kijelzőn látjuk, 640x480 pixel felbontásban.  A szálkereszt megjelenítése ugyancsak elektronikusan történik. A látómezőben 6 különböző típusú szálkereszt jeleníthető meg, ráadásul 3 különböző színben. A kijelző fekete-fehér képének fényereje 20 fokozatban szabályozható.

A használaton kívüli időszakokban a kijelző kikapcsolható, miközben a többi funkció működése nem áll le, így a készenléti üzemmódban lévő készülék szükség esetén azonnal bekapcsolható. Így az okulár nem világít a sötétben és jelentős energiafelhasználást érhetünk el, amikor a készülékre nincs szükség.

A céltávcső betekintési távolsága 70 mm - az egyik legjobb a kategóriájában. Ennek köszönhetően biztonságosan használható még nagy visszarúgású fegyvereken is. A Photon RT éjjellátó céltávcsövek gyártó általi szavatolt lőállósága 6000 Joule, tehát huzagolatlan csövű, valamint airsoft és paintball fegyverekre is ajánlható. A 30 mm-es tubusátmérőnek köszönhetően könnyedén rögzíthető bármely fegyvertípusra.

Közelpont, vízállóság, tápellátás

A legközelebbi, még élesre állítható pont távolsága 10 méter. Közepesen távoli célok befogására optimális, célérzékelési távolsága 280 méter (gyári adat). Természetesen adott a dioptriakorrekció is +/-4 dioptria értékig. A termék vízállósága IPX5 szabvány szerinti (fröccsenő víz ellen védett). 

Az Photon éjjellátó céltávcső áramellátásáról 4 darab AA típus ("ceruza") elem vagy ceruza akku (nem tartozék) gondoskodik. Ezek élettartama infralámpa használata mellett 3,5 óra. A gyártó egy tartalék elemtartót is mellékel, így pillanatok alatt cserélhetőek az előre feltöltött elemek, még sötétben is. Micro USB csatlakozón keresztül akár power bankról is üzemeltethető. (A készülékbe helyezett akkumulátorok töltésére a Micro USB csatlakozó nem alkalmas).

Kiegészítő fényvető, képrögzítés

A  beépített LED-es infravörös fényvető mellett (ennek hullámhossza 850 nm) a  távcső  külső infravetővel is használható. Ha szeretné "láthatatlanná" tenni távcsövét, akkor külső infravetőnek a Pulsar IR 940-et javasoljuk, melynek fénye állati és emberi szemnek egyaránt láthatatlan.

Újdonság, hogy a szenzor által feldolgozott és a távcsőben látott kép egy 8 GB-os belső memóriára rögzíthető, illetve egyszerűen továbbítható PC-re/laptopra vezetékes csatlakozás (a kimenő vidójel NTSC szabványú) vagy vezeték nélküli (wi-fi) kapcsolat segítségével okostelefonra, vagy táblagépre.

Mobiltelefonos alkalmazással (Stream Vision) és a beépített wi-fi segítségével a Photon RT által látott kép Android és IOS okostelefonokon, táblagépeken nemcsak megjeleníthető, hanem rögzíthető és azonnal megosztható az interneten. Az alkalmazással módosíthatunk bizonyos beállításokat és az éjjellátó szofverét is frissíthetjük majd a jövőben.

A céltávcső beállítása, használata rendkívül egyszerű, mindent egyetlen állítótárcsa segítségével végezhetünk el. Súlya nem több, mint egy hagyományos nappali céltávcsőé, így kényelmesen használható bármely napszakban. 

Figyelem: A terméket a lőfegyverekről és a lőszerekről szóló 2004. évi XXIV. törvény rendelkezései értelmében tilos lőfegyverre szerelni. Vadászati célú felhasználását a hazai vadászati törvény tiltja.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 50 mm
Nagyítás: 6 x
Betekintési távolság: 70 mm
Látómező: 3.3 °
Látómező: - m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa:
Világítópont:
Tubus méret: 30 mm 
Súly: 820 g
Hossz: 458 mm
Gáztöltés: Nitrogén 
Szürkületi érték:
Műkődési hőmérséklet: -15°C - +50°C 
Lőállóság: 6000 J
Infravető
Hullámhossz: 850 nm
Típus: LED 
Látótávolság: 280 m
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Yukon DNV akkumulátor töltővel Yukon DNV akkumulátor töltővel
22 900 Ft
Yukon Photon SW-30 céltávcső szerelék Yukon Photon SW-30 céltávcső szerelék
23 900 Ft
Pulsar 940 IR infravető Pulsar 940 IR infravető
47 900 Ft  44 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.