Yukon MPR digitális felvevő/lejátszó

Yukon MPR digitális felvevő/lejátszó Ranger éjjellátókhoz
Értékelés:
64 900 Ft
1-3 napon belül
Kosárba
Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

A Yukon MPR digitális felvevő/lejátszó segítségével egyszerűen rögzíthetjük a különféle digitális éjjellátók által mutatott képet. Az eszköz beépített mikrofont tartalmaz hangfelvételek készítéséhez. A beépített mikrofon mellett külső mikrofon csatlakoztatására is van lehetőség.

A memória kapacitása 187MB, de 32 Gb-ig bővithető SD/HC memória kártyára is képes rögzíteni. A 1400mAh táp hosszú ideig biztosítja a működést. A felvételek visszajátszhatók és megtekinthetők a Yukon MPR beépített 2.5"-es színes TFT kijelzőjén. A készülék gyors felvétel funkcióval is rendelkezik, mely segítségével a felvétel azonnal elindítható a készülék kikapcsolt állapotában is. A csomagban lévő kábelekkel számítógépre menthetjük felvételeinket, illetve TV-re is átküldhetjük a képet. A Yukon MPR a kényelmes használat érdekében a gyártó egy övre csíptethető plusz táptartót is ad a készülékhez.

A készülék könnyen használható, a nagyméretű gombokat még kesztyűben is egyszerű megnyomni. Szabványos álványcsavarmenet segítségével állványra is rögzíthető és USB kábel segítségével külső tápellátás is biztosítható.

A különböző felvételek visszajátszhatóak, törölhetőek. Automatikus kikapcsolás és mozgásra történő felvételindítás is beállítható. A felülírás funkció bekapcsolásával a memóriakártya újraírásra kerül, ha betelik. Rezgőmotor és többszínű visszajelző fény ad tájékoztatást a különböző funkciók működéséről. 

A készülék alkalmas AV csatlakozóval ellátott TV készülékről történő felvételkészítésre és TV készüléken való lejátszásra is.   

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

IGEN,
szeretnék kedvezményt kapni.
NEM,
nincs szükségem kedvezményre.