Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Yukon MPR digitális felvevő/lejátszó

A termék forgalmazása megszűnt!

A Yukon MPR digitális felvevő/lejátszó segítségével egyszerűen rögzíthetjük a különféle digitális éjjellátók által mutatott képet. Az eszköz beépített mikrofont tartalmaz hangfelvételek készítéséhez. A beépített mikrofon mellett külső mikrofon csatlakoztatására is van lehetőség.

A memória kapacitása 187MB, de 32 Gb-ig bővithető SD/HC memória kártyára is képes rögzíteni. A 1400mAh táp hosszú ideig biztosítja a működést. A felvételek visszajátszhatók és megtekinthetők a Yukon MPR beépített 2.5"-es színes TFT kijelzőjén. A készülék gyors felvétel funkcióval is rendelkezik, mely segítségével a felvétel azonnal elindítható a készülék kikapcsolt állapotában is. A csomagban lévő kábelekkel számítógépre menthetjük felvételeinket, illetve TV-re is átküldhetjük a képet. A Yukon MPR a kényelmes használat érdekében a gyártó egy övre csíptethető plusz táptartót is ad a készülékhez.

A készülék könnyen használható, a nagyméretű gombokat még kesztyűben is egyszerű megnyomni. Szabványos álványcsavarmenet segítségével állványra is rögzíthető és USB kábel segítségével külső tápellátás is biztosítható.

A különböző felvételek visszajátszhatóak, törölhetőek. Automatikus kikapcsolás és mozgásra történő felvételindítás is beállítható. A felülírás funkció bekapcsolásával a memóriakártya újraírásra kerül, ha betelik. Rezgőmotor és többszínű visszajelző fény ad tájékoztatást a különböző funkciók működéséről. 

A készülék alkalmas AV csatlakozóval ellátott TV készülékről történő felvételkészítésre és TV készüléken való lejátszásra is.   

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.