H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Yukon Jaeger 1.5-6x42 céltávcső

A Yukon Jaeger 1.5-6x42 világítópontos céltávcső vadászoknak és sportlövészeknek egyaránt elsőrangú választás. Univerzális célzóeszköz, amely kimagaslóan pontos célzást tesz lehetővé mind a közeli mozgó, mind a nagyobb távolságban lévő célpontok esetére. A kisebb nagyítás nagy látómezőt ad a mozgó célpontok befogásához, míg az erősebb nagyítás kellően közel hozza a célt közepes és nagyobb távolságra történő lövéseknél.

Az objektívek kialakításának és a megerősített tubusnak köszönhetően éjjellátót és hőkamerás előtéteket is használatunk a céltávcsővel.

A Yukon Jaeger egy darabból megmunkált, eloxált, 30mm átmérőjű fémtubusa erősen és stabilan védi a belészerelt optikát. A zord időjárási körülmények között kialakuló belső párásodás ellen a nitrogéntöltés védi a lencséket, míg a maximális fényáteresztést és a tiszta, színhű leképezést a lencsék felületére gőzölt többrétegű tükröződéscsökkentő bevonatok biztosítják. Az IEC 60529 szerinti IPX7 minősítés garantálja, hogy sem az erős esőzés, de még a hóesés sem fog ki a Jaeger céltávcsöveken. A víztaszító bevonatnak köszönhetően az esőcseppek gyorsan lefolynak a lencsék felületéről.

A szálkereszt közepén található vörös világító pont fényereje 7 fokozatban állítható, így biztosítva a pontos célra tartást még erősen szürkületi viszonyok között is. Az egyes fokozatok között a megvilágítást kikapcsolhatjuk, szükség esetén tehát azonnal ki- vagy bekapcsolható a szálkereszt közepén lévő világítópont. Külön megvilágítási módot választhatunk a céltávcső mögé felhelyezett éjjellátó készülék használata közben.

A Yukon Jaeger 1.5-6x42 céltávcső lőállóságát 7000 J-ig szavatolja a gyártó.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 42 mm
Nagyítás: 1.5-6 x
Betekintési távolság: 90 mm
Látómező: 13 - 3.5 °
Látómező: 225-60 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: X01i / T01i 
Világítópont: Igen 
Tubus méret: 30 mm 
Súly: 600 g
Hossz: 295 mm
Gáztöltés: Nitrogén 
Szürkületi érték: 7,93-15,87 
Műkődési hőmérséklet: - 30 °C - + 60 °C 
Lőállóság: 7000 J
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.