H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Yukon Jaeger 1-4x24 céltávcső

A Yukon Jaeger 1-4x24 világítópontos céltávcső ugyan a termékcsalád legkisebb képviselője - mégis sok tekintetben (például lőállóság) ugyanazt tudja, mint a nagyobb  "testvérei". Kisebb átmérője és a kisebb nagyításai számos előnnyel is járnak, ezek egyike a nagyobb látómező. Ez a termék bír a legnagyobb látómezővel a Jaeger világítópontos távcsövei között. Éppen emiatt tökéletes eszköz a hajtáshoz, valamint - kis és közepes távolságok esetén - a gyorsan mozgó célpontok befogására. A világítópontnak köszönhetően szürkületben is kiválóan alkalmas a vad vagy más célpontok befogására. 

Bátran ajánlhatjuk tehát vadászoknak és sportlövészeknek egyaránt a Yukon Jaeger 1-4x24 világítópontos céltávcsövet, hiszen a magas optikai és technológiai minőség mellé még pénztárcakímélő megoldásnak is bizonyulhat számukra ez az eszköz. Az objektívek kialakításának és a megerősített tubusnak köszönhetően éjjellátót és hőkamerás előtéteket is használatunk a céltávcsővel.

Yukon Jaeger 1-4x24 világítópontos céltávcső egy darabból megmunkált, eloxált alumínium tubusa rendkívül erős - stabilan védi nemcsak a beleszerelt optikát, hanem a fegyver használóját is az esetleges balesetektől. Erre a távcsőre is 7000 J lőállóságot garantál a gyártó, ami alkalmassá teszi nagy kaliberű, illetve huzagolatlan fegyvereken történő használatra is. Ugyanakkor ez a legkisebb méretű és súlyú (mindössze 470 gramm) világítópontos céltávcső a Yukon Jaegerek között.

A zord időjárási körülmények között kialakuló belső párásodás ellen a nitrogéntöltés védi a lencséket, míg a maximális fényáteresztést és a tiszta, színhű leképezést a lencsék felületére gőzölt többrétegű tükröződéscsökkentő bevonatok biztosítják. Az IEC 60529 szerinti IPX7 minősítés garantálja, hogy sem az erős esőzés, de még a hóesés sem fog ki a Jaeger céltávcsöveken. A víztaszító bevonatnak köszönhetően az esőcseppek gyorsan lefolynak a lencsék felületéről.

A szálkereszt közepén található vörös világító pont fényereje 7 fokozatban állítható, így biztosítva a pontos célra tartást még erősen szürkületi viszonyok között is. Az egyes fokozatok között a megvilágítást kikapcsolhatjuk, szükség esetén tehát azonnal ki- vagy bekapcsolható a szálkereszt közepén lévő világítópont. Külön megvilágítási módot választhatunk a céltávcső mögé felhelyezett éjjellátó készülék használata közben.

A Yukon Jaeger 1-4x24 céltávcső lőállását 7000 J-ig szavatolja a gyártó.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 24 mm
Nagyítás: 1-4 x
Betekintési távolság: 90 mm
Látómező: 20.4 -5.1 °
Látómező: 370 - 95 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: X01i / T01i 
Világítópont: Igen 
Tubus méret: 30 mm 
Súly: 470 g
Hossz: 237 mm
Gáztöltés: Nitrogén 
Szürkületi érték:
Műkődési hőmérséklet: - 30 °C - + 60 °C 
Lőállóság: 7000 J
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.