Yukon Digital Ranger RT 6.5x42 digitális éjjellátó

A termék forgalmazása megszünt!

Az új Yukon Ranger RT 6.5x42 éjjellátó távcső a Yukon LT sorozatának továbbfejlesztett változata, amely lehetővé teszi, hogy wi-fi kapcsolat segítségével okostelefonján élőben lássa az éjjellátóban látott képet. A Yukon fejlesztői azonban még ennél is továbbmentek: akár az internetre is feltölthető az "élő" adás. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel, valamint 8 Gb-os tárhellyel rendelkezik az álló- és mozgóképek felvételére.

A gyártó több tekintetben is továbbfejlesztett és átalakított terméket dobott piacra a Yukon Ranger RT 6.5x42 formájában. Az újabb eszköz fényességben a második generációs készülékekkel jócskán felveszi a versenyt, és tudja mindazt, amit az LT változat tud, kiegészítve néhány - lényeges - extra tulajdonsággal.

A Yukon Ranger RT 6.5x42 digitális éjjellátó üvegszálas erősítésű, kézreálló burkolata egy 640x480 képpont felbontású LCD kijelzőt rejt (ezen szemléljük az éjjellátó alkotta képet). A beépített LED-es infravető ereje 15 fokozatban állítható, így az eszköz egyaránt remekül bevethető kisebb és nagyobb távolságok pásztázására is. Két független 940 nm-es infravetővel is rendelkezik, ez a hullámhosszúságú fény pedig mind az emberi, mind az állati szem számára lényegében láthatatlan, így megfigyelőként Ön minden helyzetben teljesen észrevétlen maradhat. A készülék érzékelési távolságát 350 méterben adta meg a gyártó. A 6.5-13x zoom tartományban állítható nagyítás egyaránt alkalmassá teszi a céltávcsövet erdei, illetve nyílt terepen, hegyekben történő használatra is.

Tiszta, torzítástól mentes kép

A "hagyományos" éjjellátóktól eltérően a Ranger RT modell 640x480 pixel felbontású, fekete-fehér (nem zöld-fekete) LCD kijelzőn mutatja meg nekünk az eseményeket A kijelző fényessége több fokozatban állítható, így ön - ha vadászat közben használja az éjjellátót - sosem lesz elvakítva annak fényétől, az éjjellátó elvétele után azonnal tud biztosan célozni távcsövével.  Ennek a megoldásnak további előnye, hogy az LCD-s kijelző torzításmentes képet ad, továbbá mentes a "hagyományos" éjjellátók kijelzőjét jellemző apró hibáktól. A készülék videokimenettel is rendelkezik, így egyszerűen rögzíthetjük az általa adott képet. Fejlett elektronikájának köszönhetően nem megy tönkre, ha hirtelen nagy intenzitású fény éri.

A kiváló minőségű üveganyagból készült 42 mm-es objektívje megalapozza a kimagasló, 40 vonal/mm-es felbontást. A készülék 6 db 1.5V-os ceruza elemről/akkumulátorról vagy külső áramforrásként USB-kábelen keresztül (5V) powerbank-ról vagy PC-ről üzemeltethető A csomag tartalmaz egy tartalék elemtartót, melybe előre betárazhatóak az elemek, így egy mozdulattal cserélhetőek a készülékben lévőkkel.

Alapadatok
Típus: Digitális éjjellátó 
Nagyítás: 6.5 - 13 x
Objektív átmérő: 42 mm
Generáció: Digitális 
Méret: 170 x 116 x 76 mm
Súly: 650 g
Váz anyaga: polikarbonát 
Garancia: 3 év 
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 350 m
Felbontás: 40 vonal/mm
Látómező: 4.6 - 8 °
Látómező: 80 m (1000 m-en)
Működési idő: 10 / 4 óra
Közelfókusz: 5 m
Infravető
Hullámhossz: 940 nm
Típus: LED 
Teljesítmény: 115 mW
Áramellátás: 6 x AA 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.
5.3.29