H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Yukon 20-50x50 WA spektív

A termék forgalmazása megszűnt!

A Yukon 20-50x50 WA spektív nagy nagyításával, tágas látómezejével és könnyű, kompakt kiszerelésével hívja fel magára a figyelmet. Nagyítása 20-50x között változtatható, ugyanakkor látómezeje nagyobb a hasonló kategóriájú versenytársaihoz képest. Mindezeknek, valamint ergonomikus kialakításának köszönhetően egy olyan spektívről van szó, amely szinte bármilyen célra bevethető - legyen szó természetjárásról, utazásról, vadlesről, vagyonvédelemről vagy akár sportközvetítések megtekintéséről.

Az üvegből készült 50 mm-es lencsére gőzölt többrétegű tükröződéscsökkentő bevonatok biztosítják a maximális fényáteresztést és az éles, kontrasztos leképezést. A speciális optikai elrendezése teszi lehetővé, hogy a széles nagyítástartomány ellenére mérete és súlya kicsi marad. Látómezeje 1000 m-en 54 és 22 m között változik a nagyítás függvényében. Az időjárási viszontagságok ellen gumírozott borítás védi a spektívet.

Az elérhető nagy nagyítások miatt használatkor célszerű a terméket valaminek megtámasztani vagy még inkább fotóállványra rögzíteni, amihez csatlakozási lehetőséget is találunk a tubuson.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (15)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 50 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 20-50 x
Látómező: 3.09 - 1.26 °
Látómező: 54 - 22 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 10 m
Vízhatlan: Nem 
Gáztöltés: Nem 
Súly: 700 g
Hossz: 240 mm
Hordtáska: Igen 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.