Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

UOVision Yager S1 vadkamera

A termék forgalmazása megszűnt!

A UOVision Yager S1 vadkamera kedvező árával és kompakt méretével tűnik ki társai közül, ugyanakkor a nagyobb kamerák számos fontos tulajdonságát is megtaláljuk benne. Nappal színes képeket és videókat készít, éjjel és rossz látási körülmények között beépített infravörös LED-jével (940 nm) fekete-fehér felvételeket rögzít. Állóképeket maximum 12 megapixeles méretben képes rögzíteni, ha pedig mozgóképekre van szükség 720  HD felbontású (1280×720 pixel) videók rögzítésére alkalmas a vadkamera.

Bár az UOVision Yager S1 vadkamera már 4 db AA ceruzaelemmel vagy akkumulátorral is hadra fogható, de a maximális üzemidő elérésére 8 db AA-s áramforrás használata ajánlott. A vadkamera áramellátására lehetőség van 230V-os hálózati adapter vagy 6V-os zselés akkumulátor használatra is, amelyekkel még tartósabb és üzembiztosabb tápellátás biztosítható.

Felvételek akár mozgás nélkül is

Akárcsak az UOVision más vadkameráit, ezt a modellt is passzív infravörös érzékelő (PIR) élesíti bármilyen emberi vagy állati mozgásra. Reakcióideje rendkívül rövid (0.3 másodperc), ráadásul úgy is programozható, hogy a készülék bizonyos időközönként mozgás-aktiváció nélkül is készítsen képeket, illetve videót. A készüléken előre beállítható, mennyi idő teljen el két felvétel készítése között abban az esetben, ha közben nincs mozgás, ami bekapcsolná a vadkamerát. Az eszközzel manuálisan is rögzíthetünk képeket.

Éjjel-nappal üzemben

Nappal, ha a fényviszonyok megfelelőek, az UOVision Yager S1 vadkamera színes képeket és videókat készít.  Éjjel, illetve rossz fényviszonyok mellett  a beépített infravörös vaku lép működésbe - ekkor fekete-fehér képeket rögzít a készülék. A vaku hatótávolsága 12 méteren belül menüből beállítható. A vaku infravörös LED-je 940 nm hullámhosszú fényt bocsát ki - villanása így mind az állatok, mind az ember számára láthatatlan - biztosak lehetünk benne, hogy nem zavarja meg és nem riasztja el a vadakat. Ugyanez elmondható a kamera egészéről is - teljesen hangtalanul és láthatatlanul működik, így tökéletes partner a vadvilág megfigyeléséhez, de az őrző-védő feladatokat végző szakembereknek is hasznos segédeszköze lehet.

Hosszan tartó működés, állítható vakutávolság, időjárásállóság.

1,5"-os, színes kijelzőjén tekinthető meg az élőkép, valamint a rögzített fotók és videók is visszanézhetők rajta.

Felépítése időjárásállóvá is teszi az eszközt - a kézbevételre is kemény, robusztus, ütésálló műanyag ház megvédi a bent rejlő érzékeny műszert mind a mechanikai behatásoktól, mind a csapadéktól, mind pedig a hőmérséklet ingadozásaitól. Többféle módon is rögzíthető például a tartozék heveder segítségévél, de a kamera ház aljában szabvány állványmenet foglalatot is találunk.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Érzékelő felbontása: 5 megapixel
Méret: 100 x 130 x 70 mm
Súly: - g
Kijelző: 1.5" 
Infra vaku hullámhossz: 940 nm
Infra vaku hatótávolság: 12 m
Képtovábbítás: Nem 
Távvezérlés: Nem 
Magyar nyelvű menü: Igen 
Kép és video rögzítés
Max. képméret: 12 megapixel
Max. sorozatkép: 6 db
Max. video méret: 1280x720 pixel 
Max. video hossz: 60 másodperc
Hangrögzítés: Nem 
Kamera látószöge: 52 °
Egyéb
Áramellátás: 4/8×AAA 
Külső tápcsatlakozó: Igen 
Alap memória:
Max. memória: 32 GB 
Reakcióidő: 0.3 másodperc
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.