Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

TS Maxfield kómakorrektor/reduktor

TS MaxField kómakorrektor/reduktor
67 900 Ft
Készleten

A TS Maxfield kómakorrektor/reduktor egyesíti a rövid, két lencsetagból álló és a fényerős távcsövekben nélkülözhetetlen korrekciót biztosító négytagú de hosszú felépítésű kómakorrektorok előnyeit. 

Az eszköz 2"-es kihuzatba illeszkedik, hossza mindössze 72 mm miközben más gyártók f4-es fényerőre optimalizált korrektora 100 mm hosszú. A rövidebb felépítés előnye, hogy 20%-kal nagyobb vignettáció-mentes képet "rajzol": egészen 35 mm képátlóig nem kell efféle optikai "hibával" számolni. A gyártó f4 fényerőig ajánlja a korrektort, melynek fontos előnye, hogy 5%-kal növeli a fényerőt, ezáltal még rövidebb expozíciós időket alkalmazhatunk. Háromtagú lencserendszere a Wynne-korrektorokhoz teszi hasonlatossá. 

A TS Maxfield kómakorrektor/reduktor tetején M48 menetet találunk a kamerák illesztéséhez, míg az 55 mm-es érzékelőtávolság egyszerű kamera-adaptációt igényel: mindössze a kamera típusának megfelelő M48 gyűrűre van szükség. A távcső felőli oldalán 2"-es szűrők rögzítéséhez megfelelő menetet találunk. 

Kiemelten ajánljuk

M48 gyűrű Canon fényképezőgéphez M48 gyűrű Canon fényképezőgéphez
7 350 Ft
M48 gyűrű Nikon fényképezőgéphez M48 gyűrű Nikon fényképezőgéphez
7 350 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.