ToupCam UHP 5.1 megapixeles mikroszkóp-kamera (USB 3.0)

A termék forgalmazása megszünt!

A ToupCam UHP 5.1 megapixeles mikroszkóp-kamera egy kimagasló minőségű kamera azoknak, akik a lehető legjobb minőségben szeretnék megörökíteni a mikroszkópban látott képet digitális formában (fotóként vagy videóként) számítógépén.

USB 3.0 csatlakozójának köszönhetően sokkal folyamatosabb képet ad, mint USB 2.0 csatlakozóval szerelt társai, különösen a legnagyobb, 2560x1922 pixeles felbontáson. A kamera c-mount csatlakozással rendelkezik, mind biológiai, mind sztereo-mikroszkópokhoz is illeszthető a megfelelő adapterek segítségével.

Opcionálisan nagyon javasolt a 0.5x reduktorlencse megvásárlása, mely még nagyobb látómező elérését teszi lehetővé.

Kiváló kép, tartozék értékelőszoftver

A ToupCam UHP 5.1 megapixeles mikroszkóp-kamera kiváló minőségű képpel kényeztetik el felhasználójukat. További különlegességük a szériatartozékként járó értékelőszoftver is - utóbbi segítségével akár a monitoron látott élőképen is képesek vagyunk mérni különféle paramétereket: szöget, távolságot, felületet, stb. Ugyancsak e szoftver segítségével skálázhatjuk a már rögzített videót, továbbá meg is jelölhetjük különböző színű és formájú jelzésekkel. Mindezt később, a látottak feldolgozása és kiértékelése során értékeljük majd igazán, mivel e markerek nagyban könnyítik és gyorsítják a munkánkat.

A kamera szoftverének tudása itt nem ér véget. Olyan műveletek elvégzésére is képes, mint az EDF (Extended Depth of Field), amikor utólagos képfeldolgozás útján megnövelhetjük a felvételek mélység-élességét, vagy a HDR (High Dynamic Range) funkció, amikor a tárgyak egyenetlen megvilágítását kompenzálhatjuk. Az egyes felületek élességét akár kézzel is állíthatjuk, a program nem követeli meg azonos lépésközök betartását.

Érzékelő adatai
Típus: Aptina CMOS 
Méret: 1/2.5 "
Méret: 5.7 x 4.3 mm
Pixelméret: 2.2 x 2.2 μm
Felbontás: 2560 x 1922 pixel
Képfrissítési frekvencia max. felbontáson: 14 képkocka/másodperc
Egyéb adatok
Kamera csatlakozójának formája: C-mount 
Számítógép felőli csatlakozó típusa: USB 3.0 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.