ToupCam 1.3 megapixeles vezető- és bolygó kamera

Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Az ToupView 1.3 megapixeles kamera jó belépőt nyújt a kiváló Hold- és bolygófelvételek készítéséhez. Rendkívül kis, 3.75 mikronos pixelméret, tekintélyes 1280x960 pixeles érzékelő jellemzi ezeket a termékeket. Megfelelő szoftverrel vezetőkameraként is alkalmazható.

A kis pixelméret az apró részletek megörökítését garantálja. A nagyméretű érzékelő Nap és Hold felvételek készítésekor is hasznos. Beépített ST-4 (autoguider) port vezetőkamerának is jól használhatóvá teszi ezeket az eszközöket, az ehhez szükséges ST-4 kábel a csomagban található. A kamera USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik és egyszerűen a távcsövek 1.25"-es kihuzatába illeszthető.

Képrögzítésre a gyártó rendkívül funkció-gazdag ToupView szoftvere használható, vagy számos ingyenes szoftver tölthető le az internetről, Windows alatt különösen ajánljuk a SharpCap és a FireCapture alkalmazásokat. A kamerák a Windows XP vagy újabb változatát igénylik, de használhatóak Linux alatt, sőt Macintosh támogatással is rendelkeznek (ehhez az USB 3 változatokat javasoljuk.)

Érzékelő adatai
Típus: CMOS AR0130CS 
Színes / monokrom: színes 
Érzékelő mérete: 4.8 x 3.6 mm
Pixelméret: 3.75 μm
Felbontás: 1280 x 960 pixel
ADC:
Egyéb paraméterek
Hűtött: Nem 
DeltaT: - fok
Backfocus: - mm
Számítógép felőli csatlakozó típusa: USB 2.0 
Súly: 100 g

Kiemelten ajánljuk

ZWO légköri diszperzió-korrektor prizma ZWO légköri diszperzió-korrektor prizma
49 900 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.