H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Tárgyasztal finommozgatás sztereo-mikroszkóphoz

Tárgyasztal finommozgatás sztereo-mikroszkóphoz
nagy méretű üvegfelület + hagyományos tárgylemez leszorítókarok
 1
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
59 900 Ft
599 pont
✔  Készleten

Ez a tárgyasztal finommozgatás - melyet kifejezetten sztereomikroszkópokhoz fejlesztettek ki - biztosítja Önnek a mikroszkóp alatt vizsgált tárgyak precíz és finom mozgatását a különböző irányokban. Elsősorban az SZM-sorozatú mikroszkópjainkhoz ajánlott termék.

Mivel a sztereo mikroszkópok - szemben a biológiai mikroszkópokkal - nincsenek ellátva finom mozgásokat lehetővé tevő tárgyasztallal, így marad a kevéssé professzionális és főleg kevésbé kényelmes "kézi módszer", azaz a mikroszkóp alá helyezett tárgyak, vizsgált anyagok kézi mozgatása, ami különösen nagyobb nagyításoknál vagy precíziós munkáknál lehet zavaró. Most azonban lecserélheti ezt a nehézkes és kényelmetlen módszert a valóban profi megoldást nyújtó tárgyasztal finommozgatásra.

Tegye egyszerűen a mikroszkóp talapzatára a finommozgatást biztosító tárgyasztalt, arra pedig a vizsgálandó dolgot, tárgyat - majd mozgassa azt a mikroszkóp látómezejében precízen és kényelmesen, a tárgyasztalon található állítógombok segítségével. Ezzel a megoldással a legnagyobb nagyításokon is kényelmes, pontos, precíz léptetést érhet el előre-hátra és jobbra-balra irányokban egyaránt. A tárgyasztalra tárgylemezt is tehet az átvilágítandó/megvilágítandó tárggyal, mivel az asztalt hagyományos tárgylemez leszorítókarokkal is ellátta a gyártó. 

Apró, ám észlelés közben mégis fontos kényelmi szolgáltatás, hogy a finommozgatást biztosító tárgyasztalt a gyártó nagy méretű állítógombokkal szerelte fel - ezekkel könnyedén és rendkívül kényelmesen mozgathatja a vizsgált objektumot a mikroszkóp látómezejében.  

A tárgyasztal finommozgatás technikai adatai: 

  • Oldalirányú mozgatási lehetőség: 75 mm
  • Előre-hátra irányú mozgatási lehetőség: 56 mm
  • Tárgyasztal finommozgatás mérete (szélesség, magasság, vastagság): 180 x 155 x 27 mm
  • Tárgyasztal finommozgatás üveglapjának mérete: 116 x 96 mm
Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.