H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

SkyWatcher SynScan GoTo Upgrade kit

SkyWatcher EQ-3 SynScan GoTo upgrade kit
 (2)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
159 300 Ft
Rendelésre
SkyWatcher NEQ-5 SynScan GoTo upgrade kit
 (7)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
170 100 Ft
Készleten
SkyWatcher HEQ-5 SynScan GoTo upgrade kit
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
185 200 Ft
Rendelésre
SkyWatcher EQ-6 SynScan GoTo upgrade kit
 (3)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
185 200 Ft
Rendelésre

Már meglevő EQ-3, NEQ-5, HEQ-5 és EQ-6 mechanikánkat bővíthetjük GoTo vezérléssel, mellyel komolyabb asztrofotós célokra használható lesz a mechanika, valamint vizuális használat során jelentősen kényelmesebbé válik a használata azáltal, hogy helyettünk képes beállítani pillanatok alatt tetszőleges objektumot az égen.

A csomag tartalmaz minden elektronikát, alkatrészt, valamint a SynScan v5 kézivezérlőt.

A SynScan kézivezérlő adatbázisa több mint 42 900 objektum adatát tárolja, melyek bármelyikére néhány gombnyomással ráállhatunk, maximálisan 3.4 fok/másodperc sebességgel. Kétsoros LCD kijelzőjén keresztül számos katalógusból kiválaszthatjuk a kívánt célpontot, de arra is van lehetőség, hogy számítógéppel összekössük, ezáltal a szobából vezéreljük távcsövünket. GPS vevő is csatlakoztatható hozzá, mely megkönnyíti az aktuális dátum/idő adatok, valamint a földrajzi koordináták megadását.

A Synscan kézivezérlő a számítógépes objektumra álláson (Goto vezérlés) túl számos kiegészítő funkcióval rendelkezik, mely hasznos lehet mind vizuális, mind fotografikus megfigyelők számára. Többek között holtjáték kompenzációt tudunk beállítani, mellyel csökkenthető a mechanika reakció ideje; 25 saját objektum adatait tudjuk eltárolni a későbbi egyszerű visszaállás érdekében. Lehetőség van arra is, hogy a kézivezérlő az este leglátványosabb objektumait egymás után beállítsa egy túra keretén belül.

Asztrofotósok számára fontos lehet, hogy a mechanika autoguide csatlakozón keresztüli korrekciós sebessége finoman állítható 0.25x és 1x csillagsebesség között, valamint képes periodikus hiba-korrekcióra mellyel az asztrofotók minősége javítható.

Az alapcsomag tartalmaz szivargyújtó adapterrel ellátott kábelt, mellyel a gépkocsi szivargyújtójáról működtethető a mechanika. Akik hordozható megoldást keresnek, azoknak az egyszerűbb akkumulátoros megoldást javasoljuk. 220V-os hálózatról történő működtetéshez opcionális hálózati adapterre van szükség.

A kézivezérlő fontos jellemzője, hogy a benne található szoftver az interneten keresztül ingyenesen frissíthető, ezáltal a jövőben is mindig a legújabb "tudással" fog rendelkezni. A szoftver-frissítéshez és a számítógépről történő vezérléshez szükséges kábel bárhol beszerezhető, közönséges USB "nyomtató kábel".

Csomag árak
Vásárlói vélemények (13)
Adatlap
Galéria
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

230V-os hálózati adapter (12V / 2A) DC dugóval, 2.5 m kábellel 230V-os hálózati adapter (12V / 2A) DC dugóval, 2.5 m kábellel
3 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.