Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

SkyWatcher SynScan GoTo Upgrade kit

SkyWatcher EQ-6 SynScan GoTo upgrade kit
1 év garancia
Értékelés:
3
144 000 Ft
1-3 napon belül
SkyWatcher HEQ-5 SynScan GoTo upgrade kit
1 év garancia
132 000 Ft
1-3 napon belül
SkyWatcher EQ-3 SynScan GoTo upgrade kit
1 év garancia
Értékelés:
2
126 000 Ft
1-3 napon belül
SkyWatcher NEQ-5 SynScan GoTo upgrade kit
1 év garancia
Értékelés:
5
132 000 Ft
Készleten

Már meglevő EQ-3, NEQ-5, HEQ-5 és EQ-6 mechanikánkat bővíthetjük GoTo vezérléssel, mellyel komolyabb asztrofotós célokra használható lesz a mechanika, valamint vizuális használat során jelentősen kényelmesebbé válik a használata azáltal, hogy helyettünk képes beállítani pillanatok alatt tetszőleges objektumot az égen.

A csomag tartalmaz minden elektronikát, alkatrészt, valamint a SynScan kézivezérlőt.

A SynScan kézivezérlő adatbázisa több mint 42 900 objektum adatát tárolja, melyek bármelyikére néhány gombnyomással ráállhatunk, maximálisan 3.4 fok/másodperc sebességgel. Kétsoros LCD kijelzőjén keresztül számos katalógusból kiválaszthatjuk a kívánt célpontot, de arra is van lehetőség, hogy számítógéppel összekössük, ezáltal a szobából vezéreljük távcsövünket. GPS vevő is csatlakoztatható hozzá, mely megkönnyíti az aktuális dátum/idő adatok, valamint a földrajzi koordináták megadását.

A Synscan kézivezérlő a számítógépes objektumra álláson (Goto vezérlés) túl számos kiegészítő funkcióval rendelkezik, mely hasznos lehet mind vizuális, mind fotografikus megfigyelők számára. Többek között holtjáték kompenzációt tudunk beállítani, mellyel csökkenthető a mechanika reakció ideje; 25 saját objektum adatait tudjuk eltárolni a későbbi egyszerű visszaállás érdekében. Lehetőség van arra is, hogy a kézivezérlő az este leglátványosabb objektumait egymás után beállítsa egy túra keretén belül.

Asztrofotósok számára fontos lehet, hogy a mechanika autoguide csatlakozón keresztüli korrekciós sebessége finoman állítható 0.25x és 1x csillagsebesség között, valamint képes periodikus hiba-korrekcióra mellyel az asztrofotók minősége javítható.

Az alapcsomag tartalmaz szivargyújtó adapterrel ellátott kábelt, mellyel a gépkocsi szivargyújtójáról működtethető a mechanika. Akik hordozható megoldást keresnek, azoknak az egyszerűbb akkumulátoros megoldást javasoljuk. 220V-os hálózatról történő működtetéshez opcionális hálózati adapterre van szükség.

A kézivezérlő fontos jellemzője, hogy a benne található szoftver az interneten keresztül ingyenesen frissíthető, ezáltal a jövőben is mindig a legújabb "tudással" fog rendelkezni. A szoftver frissítéshez és a számítógéptől történő vezérléshez szükséges kábel szintén az alapcsomag része.

Kiemelten ajánljuk

Zselés akkumulátor 12V / 7Ah Zselés akkumulátor 12V / 7Ah
5 200 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.