SkyWatcher SynScan Tour kézivezérlő

Skywatcher Synscan Tour kézivezérlő
 1 év garancia 
109 000 Ft
1-3 napon belül
Kosárba 
Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

A SkyWatcher Synscan Tour egy igazi multimédiás eszköz, szinte egy személyi planetárium számos funkcióval!

Nem igazodik el az égbolton?! Semmi probléma! Fordítsa a készüléket tetszőleges csillagkép irányába és a készülék kijelzi, hogy éppen milyen objektumot nézi. Sőt: elolvashatja a kijelzőn, vagy a készülék hangos szóval elmondja Önnek (angolul) a bolygókról, fényesebb csillagokról a legfontosabb tudnivalókat.

Szeretné távcsövét gombnyomással bármilyen objektumra navigálni? Ezzel a készülékkel ez sem lehetetlen! Könnyűszerrel helyettesítheti távcsövének kézivezérlőjét ezzel a multimédiás szerkezettel és ennél egyszerűbben nem is állíthatja be az objektumokat. Beépített GPS vevőjének köszönhetően automatikusan beállítja az aktuális dátumot/időt és földrajzi koordinátákat.

A fentieken túl számos egyéb funkciót zsúfoltak bele: saját hang- és képlejátszója van, így akár kedvenc zenéit is hallgathatja távcsövezés közben. De számológépet, jegyzettömböt és egy digitális iránytűt is találunk benne.

A készülék beépített akkumulátorral rendelkezik, érintőképes kijelzője 320x240 pixel felbontású és 89 mm képátlójú. Kompatibilis mindegyik SkyWatcher-, továbbá számos Celestron és Orion ekvatoriális és azimutális mechanikával. Számítógépre csatlakoztatható, továbbá microSD kártya fogadására képes.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.