Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

SkyWatcher SynScan Tour kézivezérlő

A termék forgalmazása megszűnt!

A SkyWatcher Synscan Tour egy igazi multimédiás eszköz, szinte egy személyi planetárium számos funkcióval!

Nem igazodik el az égbolton?! Semmi probléma! Fordítsa a készüléket tetszőleges csillagkép irányába és a készülék kijelzi, hogy éppen milyen objektumot nézi. Sőt: elolvashatja a kijelzőn, vagy a készülék hangos szóval elmondja Önnek (angolul) a bolygókról, fényesebb csillagokról a legfontosabb tudnivalókat.

Szeretné távcsövét gombnyomással bármilyen objektumra navigálni? Ezzel a készülékkel ez sem lehetetlen! Könnyűszerrel helyettesítheti távcsövének kézivezérlőjét ezzel a multimédiás szerkezettel és ennél egyszerűbben nem is állíthatja be az objektumokat. Beépített GPS vevőjének köszönhetően automatikusan beállítja az aktuális dátumot/időt és földrajzi koordinátákat.

A fentieken túl számos egyéb funkciót zsúfoltak bele: saját hang- és képlejátszója van, így akár kedvenc zenéit is hallgathatja távcsövezés közben. De számológépet, jegyzettömböt és egy digitális iránytűt is találunk benne.

A készülék beépített akkumulátorral rendelkezik, érintőképes kijelzője 320x240 pixel felbontású és 89 mm képátlójú. Kompatibilis mindegyik SkyWatcher-, továbbá számos Celestron és Orion ekvatoriális és azimutális mechanikával. Számítógépre csatlakoztatható, továbbá microSD kártya fogadására képes.

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.