H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

SkyWatcher Star Discovery goto mechanika

SkyWatcher Star Discovery goto mechanika WiFi modullal
 (1)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
151 800 Ft
Készleten
Ezt is fontolja meg:
230V-os hálózati adapter (12V / 2A) DC dugóval, 2.5 m kábellel
3 900 Ft

A SkyWatcher Star Discovery goto mechanika kitűnő választás amatőr csillagászok számára amennyiben a hordozhatóság és a stabilitást terén kompromisszumot keres egy. Ha úgy gondolja, hogy értékes idejét inkább az égi szépségek megfigyelésének szenteli, semmint azok felkutatására, akkor ezt a mechanikát Önnek találták ki, lévén számítógépes vezérlésének köszönhetően pillanatok alatt bármilyen égi objektumot távcsővégre kerít.

A SynScan vezérlésnek hála nem kell úgy ismernie az eget mint a tenyerét: tökéletesen elég ha néhány fényes csillag nevét tudja. Miután ezek közül egymás után beállított kettőt a mechanika képes az égbolt bármelyik eldugott szegletében megtalálni az Ön által kiválasztott csillaghalmazt, galaxist stb. A mechanika vezérelhető az alaptartozék kézivezérlővel vagy a beépített wifi modulos változat esetén Android, iOS rendszerű mobiltelefonról, tabletről vagy asztali számítógépről. A mechanika nemcsak beállítani de követni is tudja az égitesteket és ha mindez nem lenne elég, még számítógépes kapcsolat is rendelkezésére áll, melyhez megfelelő kábelt külön vásárolhatjuk meg. Egyedi jellemzője, hogy tengelyei rendelkeznek enkóderrel, mellyel kézzel is bátran mozgatható a mechanika, úgy hogy a helyzetét nem "veszíti el". 

Acéllábas kivitele kategóriáját meghaladó stabilitást biztosít. Teherbírását rövid fókuszú (fényerős) 10 cm-es lencsés vagy 12-13 cm-es Cassegrain esetleg 15 cm-es rövid tubusú távcsövek jelentik. 

A Star Discovery mechanika elemekről is működtethető (bár ezt nem javasoljuk) ezen túlmenően külső áramforrás csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, melyen keresztül opcionálisan gépkocsi szivargyújtójáról működtethető. Akik hordozhatóbb megoldást keresnek, azoknak az egyszerűbb akkumulátoros megoldást javasoljuk. 220V-os hálózatról történő működtetéshez opcionális hálózati adapterre van szükség.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Típus: Azimutális mechanika 
Goto vezérlés: Igen 
Motorizált tengelyek: Igen 
Beépített enkóderek: Igen 
Finommozgatás: Igen 
Wifi vezérlés: Opcionális 
Pólustávcső: Nem 
Súly: - kg
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.