H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

SkyWatcher Equinox 66ED

A termék forgalmazása megszűnt!

Ha olyan távcsövet keres ami rendkívül kompakt, kiválóan hordozható és képalkotása kategóriájában kitűnő, akkor a SkyWatcher Equinox 66ED megfelelő választás Önnek. Felhasználás tekintetében igen univerzális műszer: egyaránt alkalmas csillagászati megfigyelésekre és természetfigyelésre is. A kontrasztos és éles képalkotásról a kiváló minőségű ED üveganyagból készült, többrétegű bevonatokkal ellátott optika gondoskodik, melynek fényáteresztése felületenként eléri a 99.5%-ot. Kis méretének és súlyának köszönhetően kiváló utazótávcső!

Csillagászati észlelések alkalmával kiemelkedően kontrasztos képalkotása mellett egészen biztosan lenyűgözik Önt a Jupiter felhősávjai, a Szaturnusz gyűrűje vagy az apró kráterek és nagyobb hegyláncok látványa a Holdon. Kellően sötét, csillagos égbolt alól mély-ég objektumok megfigyelésére is alkalmas. A távcső rövid fókusza és tekintélyes látómezeje miatt alkalmas a környező táj pásztázására is egyaránt. Asztrofotósoknak is hasznos társ lehet nagylátómezős égi objektumok megörökítésekor.

A távcső tartogat még meglepetéseket: harmatsapkája a helytakarékosság érdekében hátrahúzható, fókuszírozója 1:10-es mikrofókuszos Crayford melynek tubusán beosztást is találunk. Az L-papucs segítségével fotóállványra vagy csillagászati mechanikákra egyaránt felfogatható. A rögzítéseket a gyártó réz szorítógyűrűkkel oldotta meg. Minden Equinox teleszkóp praktikusan kialakított alukofferben érkezik.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
1
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.