H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

SkyWatcher AZGTi mechanika

SkyWatcher AZGTi mechanika (enkóderes változat)
Felszereltség: fej, állványmagasító, háromláb
 1
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
187 000 Ft
1870 pont
✔  Készleten
SkyWatcher AZGTi mechanika fej (enkóderes változat)
 1
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
143 000 Ft
1430 pont
1-3 napon belül

A SkyWatcher új AZGTi azimutális mechanikája motoros mozgatású, GoTo vezérlésű, amely okostelefonnal vagy tablettel wi-fi kapcsolaton keresztül vezérelhető. Opcionálisan akár SynScan kézivezérlővel is használható. A beépített enkódereknek köszönhetően kézzel is szabadon mozgatható, a pozíció elvesztése nélkül bármikor válthatunk az automatikus és a manuális keresés között.

A mechanika saját, vezeték nélküli kapcsolatot hoz létre, így olyan helyeken is képes kommunikálni mobilkészülékünkkel, ahol a wifi vagy mobilhálózat nem áll rendelkezésre. Az App Store-ból vagy a Google Play áruházból a iOS vagy Android rendszerű készülékünkre ingyenesen letölthető SynScan applikáció segítségével könnyedén vezérelhető. A mechanika használható a SkySafari mobiltelefonra letölthető planetáriumprogrammal is, ami többek közt, frissíthető kisbolygó és üstökös adatbázist is tartalmaz.

Az AZGTi mechanika beépített elemtartóról belső telepekkel is üzemeltethető. A belső tápellátás és a wi-fi kapcsolat révén a mechanikát kábelek nélkül üzemeltethetjük. Ezen túl rendelkezik külső áramforrás csatlakozási lehetőséggel is, melyen keresztül gépkocsi szivargyújtójáról, vagy akkumulátorról működtethető. 220V-os hálózatról történő működtetéshez opcionális hálózati adapterre van szükség.

A stabil háromláb mintegy 5 kg hasznos teher hordozására képes. A fej Vixen-kompatibilis prizmasínnel ellátott, az alján pedig 3/8"-os menetet találunk, mellyel rátehető fotóállványok tetejére. A teljes mechanika csupán 4kg tömegével könnyen hordozható.

Az AzGTi mechanika - firmware frissítést követően - ekvatoriális üzemmódban is használható, ekkor különösen javasolt ellensúly használata. A Star Adventurer ellensúly javasolható erre célra, továbbá M8 / M12 menetszűkítő csavar.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (2)
Adatlap
Galéria
Típus: Azimutális mechanika 
Goto vezérlés: Igen 
Motorizált tengelyek: Igen 
Beépített enkóderek: Igen 
Finommozgatás: Igen 
Wifi vezérlés: Igen 
Pólustávcső: Nem 
Súly: 4 kg
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.