H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

SkyWatcher AZGTe mechanika

Ezt is fontolja meg:
M8 / M12 menetszűkítő csavar
1 490 Ft

A SkyWatcher új AZGTe azimutális mechanikája motoros mozgatású amely okostelefonnal vagy tablettel wi-fi kapcsolaton keresztül vezérelhető vagy opcionálisan SynScan kézivezérlővel. Az AZGTe mechanika - az AZGTi mechanikától eltérően - nem tartalmaz beépített enkódereket, ennek köszönhetően betanítást követően kézzel nem javasolt mozgatni. 

Az App Store-ból vagy a Google Play áruházból iOS vagy Android rendszerű készülékünkre ingyenesen letölthető SynScan applikáció segítségével könnyedén vezérelhető. Rövid betanítást követően az égbolt tetszőleges pontjára ráállítható ezáltal könnyen távcsővégre keríthetőek az objektumok. A mechanika használható a SkySafari 5 mobiltelefonra letölthető planetáriumprogrammal is, ami többek közt, frissíthető kisbolygó és üstökös adatbázist is tartalmaz.

Az AZGTe mechanika beépített elemtartóról belső telepekkel is üzemeltethető. A belső tápellátás és a wi-fi kapcsolat révén a mechanikát kábelek nélkül üzemeltethetjük. Ezen túl rendelkezik külső áramforrás csatlakozási lehetőséggel is, melyen keresztül gépkocsi szivargyújtójáról, vagy Skywatcher PowerTank akkumulátorról működtethető. 220V-os hálózatról történő működtetéshez opcionális hálózati adapterre van szükség.

A stabil háromláb mintegy 5 kg hasznos teher hordozására képes. A fej Vixen-kompatibilis prizmasínnel ellátott, az alján pedig 3/8"-os menetet találunk, mellyel rátehető fotóállványok tetejére. A teljes mechanika csupán 4 kg tömegével könnyen hordozható.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Típus: Azimutális mechanika 
Goto vezérlés: Igen 
Motorizált tengelyek: Igen 
Beépített enkóderek: Nem 
Finommozgatás: Igen 
Wifi vezérlés: Igen 
Pólustávcső: Nem 
Súly: 4 kg
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

M8 / M12 menetszűkítő csavar M8 / M12 menetszűkítő csavar
1 490 Ft
Tápkábel sarus csatlakozással, rövid DC dugóval Tápkábel sarus csatlakozással, rövid DC dugóval
2 900 Ft
230V-os hálózati adapter (12V / 2A) DC dugóval, 2.5 m kábellel 230V-os hálózati adapter (12V / 2A) DC dugóval, 2.5 m kábellel
3 900 Ft
L-platform fotómenettel L-platform fotómenettel
15 700 Ft  9 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.