H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

SkyWatcher Allview AZ-Goto mechanika

A termék forgalmazása megszűnt!

A SkyWatcher Allview mechanika számos figyelemre méltó újdonsággal rendelkezik, melyek nemcsak az amatőrcsillagászok, de a panorámafotósok számára is különösen vonzóvá teszik.

Számítógépes vezérelhetőségének köszönhetően panorámaképeket tud készíteni teljesen automatikusan. Be lehet programozni, hogy egy megadott pontra ráálljon, majd a kamerával felvételt készítsen. (Canon DSLR kamerák számára készített expozíció-vezérlő kábel a csomag része.) Természetfotósok számára külön előnyt jelent, hogy a kamera több helyzetben is a mechanikára rögzíthető.

Amatőrcsillagászok nagyra értékelhetik, a goto funkcióját: kézivezérlőjének beépített katalógusa 42 900 objektum adatait rögzíti, és azok bármelyikére gépes ráállni. Mindkét tengelyre szerelt enkódereinek köszönhetően bárhova odamozgathatjuk kézzel a távcsövet, a mechanika nem veszti el a pozíciót. Azimutális kialakítása gyorsan és könnyen hordozhatóvá teszi a mechanikát kisebb távcsövek számára.

A stabil acélláb mintegy 4 kg hasznos teher hordozására képes vagy 80 mm-es lencsés távcsövek számára megfelelő. A mechanika teljes súlya kb 9.5 kg.

A mechanika tápellátására 220V-os hálózati adaptert vagy akkumulátort javaslunk.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Típus: Azimutális mechanika 
Goto vezérlés:
Motorizált tengelyek: Igen 
Beépített enkóderek: Igen 
Finommozgatás: Igen 
Wifi vezérlés: Opcionális 
Pólustávcső: Nem 
Súly: - kg
1
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.