H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Seek Thermal Shot Pro hőkamera

A termék forgalmazása megszűnt!

Az új Seek Thermal Shot Pro hőkamera csupa újdonságot hoz a kézi hőkamerák világába. Nem csupán hőkameraként, hanem a SeekFusionTM technológia segítségével hagyományos kameraként is képes képek és videók rögzítésére, sőt a két képet képes akár egyszerre is megjeleníteni és rögzíteni. Ergonomikus, gumírozott kivitele ellenállóvá teszi mindennapi használat során (IP54), hiszen a borítása nem csak jó fogást biztosít, de a kisebb ütődések ellen is védelmet biztosít, persze jobb ha vigyázunk is rá hiszen hatalmas tudás rejtőzik a könnyű, 205g súlyú eszközben.

Seek Thermal Shot Pro hőkamera lelke 320 x 240 VOx mikrobolométer szolgáltatja a hőképet, amelyet a 3.5 colos érintőképernyőn tekinthetünk meg. A beépített WiFi révén a Seek Vista applikáció segítségével mobil eszközünkön is megjeleníthető a készülék képe aminek nagy hasznát vehetik például ha selfi-bot vagy monopod segítségével nehezen hozzáférhető helyekre kell a készüléket nyújtani, de látni szeretnénk amit a készülékünk lát. A készülék bármely fotóállvány menetes (1/4"l) állványra felszerelhető. Szintén a szűk helyeken történő használatban óriási előny a kamera hatalmas 57°-os látószöge, amivel egyszerre nagy terület pásztázható, tekinthető át.

Az elsőrangú részletgazdagság és a meggyőző pontosság tág mérési tartományon keresztül -40 és +330°C között szolgáltat információt a legkisebb hőmérséklet eltérésekről is. Seek Thermal Shot Pro hőkamera kifinomult szoftvere rengeteg beállítási lehetőséget tartogat a felhasználó számára, ugyanakkor könnyen áttekinthető, logikus menürendszerrel rendelkezik amit az érintőképernyő még felhasználóbarátabbá finomít. Többféle üzemmódjában akár három terület minimum, maximum és átlag hőmérsékleti viszonyait lehet egyszerre nyomon követni. Nyolc színpaletta (fehér, fekete, Tyrian, spektrum, vas, prizma, borostyán,) segíti az aktuális feladathoz leginkább illő színmód kiválasztását, mindezt 9 Hz képfrissítés mellett.

Beépített akkumulátora segítségével hőkamera üzemmódban akár 4 óra üzemidőt is kibír, de USB- töltő és adatkábele segítségével könnyen feltölthető. .A Seek Thermal Shot Pro hőkamera nagy hatékonysággal használható vadászatra, felderítési és mentési feladatokra. Kiválóan alkalmas épületgépészeti, biztonságtechnikai, bűnüldözési, közbiztonsági és taktikai célokra is. 

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 320 x 240 pixel
Nagyítás (alap): 1 - 4 x
Nagyítás (digitális): - x
Képfrissítés frekvenciája: 15 hz
Kijelző típusa:
Kijelző felbontása: - pixel
Látómező (horizontális x vertikális): 32 °
Érzékelési távolság: 550 m
Működés időtartama: >4 óra
Külső áramforrás: Nem 
Méretek: 127 x 60 x 30 mm
Súly: 184 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.