Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Seek Thermal Reveal mini hőkamera

A termék forgalmazása megszűnt!

A nagy hatótávolságú Seek Thermal Reveal XR hőkamera FASTFRAME képalkotó technológiájának és szűk, 20°-os látószögének köszönhetően kiváló hőképes megfigyelést tesz lehetővé.

A hőkamera kiválóan alkalmas nappali és éjszakai szabadtéri tevékenységek esetén, illetve használhatjuk ködben vagy magas páratartalomnál is. Nagy hatékonysággal alkalmazható biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra, de hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben is.

A kamera másodpercenként 15 képkocka rögzítésére alkalmas, így ideális gyors mozgás rögzítésére, mivel csökkenti a mozgás okozta elmosódást. A 206x156-os hőérzékelőjével, és erős, 300 lumenes LED fényforrásával egyaránt alkalmas infravörös és látható fénytartományban is képrögzítésre. A készülék könnyen, egy kézzel is használható, így ideális sötétben történő használathoz is. Fix, 274 méter hatótávolságú fókusza, és a készülék fényforrása gyors és könnyű felderítést tesz lehetővé.

Nagy felületű, színes kijelzőjén még sötétben is könnyen eligazodhatunk, és biztosak lehetünk benne, hogy akkumulátora több mint 10 órán keresztül nem hagy cserben minket. Hét különféle színkészletből választhatunk, de akár szürke árnyalatú képi üzemmódot is használhatunk. A microSD memóriakártya segítségével pedig rögzíthetjük, tárolhatjuk, illetve USB kábellel számítógépünkre is másolhatjuk a megörökített képeket.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 206x156 pixel
Nagyítás (alap): 1 x
Digitális zoom: - x
Képfrissítés frekvenciája: 15 hz
Kijelző típusa:
Kijelző felbontása: - pixel
Látómező (horizontális x vertikális): - °
Érzékelési távolság: 275 m
Működés időtartama: 2-10 óra
Külső áramforrás: Nem 
Méretek: 127 x 60 x 30 mm
Súly: 184 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.