H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Scopium TR-6F állvány

A termék forgalmazása megszűnt!

Scopium TR-6F állvány több mint egy egyszerű fotóállvány. Nemcsak fényképezőgéppel, hanem spektívvel vagy binokulárral is használható. Különösen a közepes és nagy méretű (80-100 mm) átmérőjű spektívek számára ajánlott. 

Az alumínium háromláb hossza egyenként állítható, a gumivégződésű lábak pedig stabilan tartják az állványt, még egyenetlen talajon is. Az állvány meglepően könnyű (3 kg), így nincs akadálya annak, hogy bárhová magunkkal vigyük. Mivel a Scopium TR-6F cserélhető talpa  szabvány fotómenettel rendelkezik, természetesen fényképezőgépünket is pillanatok alatt csatlakoztathatjuk a folyadékcsillapítású panoráma állványfejhez, amit  vízszintes és függőleges síkban mozgathatunk, sőt a vízszintes beállításhoz "bolygathatunk" is. Az állvány fejen praktikus vízszintező csészét helyezett el a gyártó. A cseretalpakon 1/4"-os és 3/8"-os csavart is találunk, ezáltal mind két szabványnak megfelelő eszközt csatlakoztathatunk.

Hosszú kézikarja enyhén hajlított és elforgatható így nagyobb testű spektívekkel is kényelmesen használható.

A Scopium TR-6F állvány állvány összecsukva 87 cm kinyitva 63 cm magas, kihúzott lábakkal 191 cm. Az állványhoz tartozék egy vászon hordtáska.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.