H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Scopium TR-4F állvány

A termék forgalmazása megszűnt!

Scopium TR-4F állvány több mint egy egyszerű fotóállvány. Nemcsak fényképezőgéppel, hanem spektívvel vagy binokulárral is használható. Különösen a közepes méretű (80 mm) átmérőjű spektívek számára ajánlott. 

Az alumínium háromláb hossza egyenként állítható, a gumivégződésű lábak pedig stabilan tartják az állványt, még egyenetlen talajon is. Az állvány meglepően könnyű (2.2 kg), így nincs akadálya annak, hogy bárhová magunkkal vigyük. Mivel a Scopium TR-4F cserélhető talpa  szabvány fotómenettel rendelkezik, természetesen fényképezőgépünket is pillanatok alatt csatlakoztathatjuk a folyadékcsillapítású panoráma állványfejhez, amit  vízszintes és függőleges síkban mozgathatunk. Az állványlábon és az állvány fejen is egy-egy vízszintező csészét helyezett el a gyártó. A cseretalpakon 1/4"-os és 3/8"-os csavart is találunk, ezáltal mind két szabványnak megfelelő eszközt csatlakoztathatunk.

Hosszú kézikarja enyhén hajlított és elforgatható így nagyobb testű spektívekkel is kényelmesen használható

A Scopium TR-4F állvány állvány összecsukva 69 cm kinyitva 65 cm magas, kihúzott lábakkal 142 cm, míg kiemelt középoszloppal 173 cm. Az állványhoz tartozék egy vászon hordtáska.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (4)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.