H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Scopium TR-2 állvány

Scopium TR-2 fotóállvány
 (3)
9 900 Ft
Készleten

Scopium TR-2 állvány több mint egy egyszerű fotóállvány. Nemcsak fényképezőgéppel, hanem spektívvel vagy binokulárral is használható. Különösen a kisebb méretű (50-65 mm) átmérőjű spektívek számára ajánlott. 

Az alumínium háromláb hossza egyenként állítható, a gumivégződésű lábak pedig stabilan tartják az állványt, még egyenetlen talajon is. Az állvány meglepően könnyű (1.5 kg), így nincs akadálya annak, hogy bárhová magunkkal vigyük. Mivel szabvány fotómenettel rendelkezik, természetesen fényképezőgépünket is pillanatok alatt csatlakoztathatjuk a 3D állványfejhez, amit nem csak vízszintes és függőleges síkban mozgathatunk, de bármilyen irányban dönthetünk is. Az állvány alján lévő kampóval nehéz terepen is stabilizálható az állvány, ha nehezéket akasztunk rá.

A Scopium TR-2 állvány állvány összecsukva 68 cm magas, kihúzott lábakkal 140 cm, míg kiemelt középoszloppal 168 cm, terhelhetősége pedig 3 kg. Az állványhoz tartozék egy vászon hordtáska.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (3)
Adatlap
Galéria
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Scopium cseretalp TR-2 fotóállványhoz Scopium cseretalp TR-2 fotóállványhoz
2 400 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.