H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Scopium SWA okulár

Scopium SWA 10 mm okulár
 (11)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
15 900 Ft
Készleten

Mély-ég észlelés felsőfokon! A Scopium SWA okulár alacsony ára ne tévesszen meg senkit, a modern kinézet mögött kitűnő paraméterek rejtőznek. Látómezeje 70°, mely nagyobb mint a kategóriájában megszokott érték ezáltal belépőt ad a sokat emlegetett űrséta érzéshez.

A kiváló kontrasztról, képélességről és fényáteresztő-képességről többrétegű (fully-multicoated) bevonatok, valamint feketére festett lencseszélek gondoskodnak. Az öttagú lencserendszer a látómező szélén is élesebb képet ad, mint a hasonló árú, de csak 4 lencséből álló nagylátószögű okulárok. A szemtávolságot csavaros szemkupakkal állíthatjuk be, mely rendszerint a sokkal drágább okulárok jellemzője.

1.25"-es kihuzatba illeszkedik, a szabvány szűrőmenet és a kiesésgátló megoldás természetesen alaptulajdonság. Pupillatávolsága 10 mm fókusz esetén 10 mm, 20 mm-es fókusz esetén pedig kényelmesnek mondható 16 mm.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (45)
Adatlap
Galéria
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Műanyag szűrőtartó doboz 1.25 Műanyag szűrőtartó doboz 1.25"
Műanyag okulártároló henger (D=40 mm / M=40-60 mm) Műanyag okulártároló henger (D=40 mm / M=40-60 mm)
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.