H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Scopium SWA okulár spektívekhez

Scopium SWA 10 mm nagylátószögű okulár spektívhez
 (2)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
19 900 Ft
Készleten

Csőlátás gyötri, amikor betekint spektívjének zoom okulárjába!? Felejtse el az érzést, használja nagylátószögű okulárjainkat, melyekkel szinte a természet közepén érezheti magát!

A zoom okulárokat - felépítésüknél fogva - kis nagyítások esetén különösen szűk látómező jellemzi, melyet csak fix fókuszú okulárral lehet kiküszöbölni. Nagylátószögű okulárjaink látómezeje 70°, így akár 50%-kal nagyobb látómezővel rendelkeznek, mint az alapokulár.

Az okulárok nem elhanyagolható tulajdonsága, hogy az alap zoom okulárhoz képest világosabb képet adnak (így különösen szürkületben jobban látni velük), valamint digiscoping során kisebb vignettációt okoznak.

Különösen a 20 mm és 15 mm-es változatokat ajánljuk, melyek minden Scopium Birder, Celestron Ultima és SkyWatcher Acuter 65, 80 mm és 100 mm-es spektívvel kompatibilisek.

Az alábbi táblázat megmutatja, hogy az egyes okulárok a spektívekben mekkora nagyítást eredményeznek.

  65 mm-es spektív 80 mm-es spektív 100 mm-es spektív
20 mm 19x 24x 27x
15 mm 26x 32x 36x
10 mm 39x 48x 54x
Csomag árak
Vásárlói vélemények (10)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.