Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Scopium Nature Pro 10x50 binokulár

Scopium Nature Pro II 10x50 binokulár
2 év garancia
Értékelés:
7
24 900 Ft
Készleten

A Scopium Nature Pro 10x50 távcső puritán külseje ne tévesszen meg senkit: az egyszerű külső elsőrangú optikai jellemzőket takar. Az üvegből készült 50 mm-es objektívje illetve nagy (114 m/1000 m) látómezeje jól felhasználhatóvá teszi az élet szinte minden területén - legyen szó akár természetmegfigyelésről vagy sportesemény megtekintéséről.

Az olcsóbb eszközökhöz képest a képe színekkel teltebb, élesebb és világosabb - melyet különösen borús időben vagy szürkületi megfigyeléskor érzékelhetünk. Mindezt a hatékonyabb (minden felületen többrétegű) tükröződéscsökkentő bevonatok, valamint a drágább látcsövekben is alkalmazott BaK4 üveganyagból készült prizmák garantálják. A távcső stabil és kényelmes fogását a külső gumiborítás biztosítja.

Ugye Ön is szereti ha egy termék tartós? Jó hírünk van: a Scopium Nature Pro 10x50 távcső vízhatlan, belseje nitrogénnel töltött, valamint váza alumíniumból készült!

A binokulár fontos jellemzője, hogy nagy pupillatávolságának köszönhetően szemüvegesek is kényelmesen használhatják - anélkül, hogy a szemüveget le kellene venniük. Egy vászon hordtáska, illetve a lencsevédő sapkák az alapcsomag részei. A lencsevédők a távcső testéhez vannak rögzítve, így szinte biztos, hogy nem vesznek el. Megfelelő L-adapterrel a távcső fotóállványra tehető.

Tudta, hogy eladás előtt ezt a távcsövet külön ellenőrizzük?
Egy binokuláris távcsőnél elengedhetetlen, hogy mindkét csöve "ugyanoda nézzen", azaz optikai tengelyeik párhuzamosak legyenek. Az olcsó, távol-keleti gyártású távcsövek esetében különösen oda kell figyelni, hogy ne "kettőznek" mivel ez könnyen szem- és fejfájáshoz vezethet.

Megfelelő szakértelemmel a fenti probléma könnyen ellenőrizhető, így minimálisra csökkentjük az esélyét, hogy Önnek vásárlás után rögtön a szervizbe kelljen a távcsövet vinni. Eladás előtt ennek a terméknek a minőségét külön ellenőrizzük és csak a megfelelő darabot adjuk ki a kezünkből!

Kiemelten ajánljuk

L-adapter (széles) L-adapter (széles)
2 600 Ft
Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml) Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml)
4 500 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Alapadatok
Nagyítás: 10 x
Objektív átmérő: 50 mm
Súly: 950 g
Méret (MxSz): 175 x 200 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Porro 
Bevonat: Fully Multicoated 
Látómező: 6.5 °
Látómező: 114 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 5 m
Betekintési távolság: 19 mm
Szemtávolság: - mm
Kilépő pupilla: 5 mm
Relatív fényesség index: 25 
Szürkületi érték: 22 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.