Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Scopium Nature 15-45x60 spektív

A termék forgalmazása megszűnt!

Természetjárás közben is szeretne könnyedén, nagy súlyok cipelése nélkül mozogni? Fontos Önnek a nagyobb nagyítás elérhetősége, valamint, hogy egy tartós, világos és éles képet adó eszközzel figyelje meg a természetet? Akkor Önnek ajánljuk a Scopium Nature 60 spektívet. Helytakarékos és pénztárcakímélő megoldás azoknak, akik a minőség terén ebben a kategóriában sem szeretnének kompromisszumot kötni.

A Scopium Nature 60 spektívet számos kényelmi szolgáltatással látta el a gyártó. Az alapcsomaghoz adott zoom okulár 15x és 45x nagyítások közötti gyors állítást tesz lehetővé - csak csavarja el az oldalát és ezzel az egy mozdulattal egészen "közel hozhatja" pl. egy madár színes tollazatát vagy egy szarvas agancsát.

A gyártó - a drágább kategóriájú termékekhez hasonlóan - e távcső optikai felületeit is tükröződéscsökkentő bevonattal látta el, ennek köszönhetően világos, kontrasztos képet ad a teljes nagyítási tartományban. A frontlencsét és a zoom okulárt a tartozékként adott védősapkák óvják a sérülésektől és a szennyeződéstől, amikor nem használja a távcsövet.    

A Scopium Nature 60 spektív különösen ajánlott vadászok számára, megfizethető árú kompromisszumként a hasonló méretkategória drágább termékeihez képest. Hasonlóan ajánlott azoknak is, aki lőtéren szeretnének lövészeti eredményeket gyorsan bevethető eszközzel ellenőrizni. Kis mérete és tömege kényelmes hordozhatóságot biztosít, melyben a mellékelt hordtáska is nagy segítséget nyújt. Az alján beépített fotóállvány-adaptert találunk, így könnyen fotóállványra rögzíthető.

Átmérő: 60 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 15-45 x
Látómező: 2.4 - 1.2 °
Látómező: 42 - 21 m (1000 m-en)
Közelfókusz: - m
Vízhatlan: Nem 
Gáztöltés: Nem 
Súly: - g
Hossz: - mm
Hordtáska: Igen 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.