Scopium LRF-1200 8x42 távolságmérős távcső

A termék forgalmazása megszünt!

A Scopium LRF-1200 8x42 távolságmérő távcső valódi kettő-az-egyben műszer: egy teljes értékű 8x42-es binokuláris távcső, illetve egy nagyhatótávolságú lézeres távolságmérő.

Binokuláris távcső
A Scopium LRF 1200 8x42 egy 8x-os nagyítású 42 mm-es objektívlencsékkel szerelt keresőtávcső, amellyel még a távoli tereptárgyakat is jól megfigyelhetjük. Valamennyi optikai felületre többszörös tükröződéscsökkentő bevonatot gőzölt fel a gyártó, ami színhű és kontrasztos leképezést eredményez. A tubus nitrogéngázzal töltött, így az optikák belső felülete még hirtelen hőmérséklet-változáskor sem párásodik be. 

Távolságmérő
A beépített precíz lézer 5 és 1200 méteres tartományban 1 méteres pontossággal mér távolságot. A kijelző fekete színű. Többféle üzemmódban használható (pl. esős idő), hogy mindig a legoptimálisabb távolságadatot adja vissza. A távolságmérő 1 db CR2 elemről üzemeltethető (nem része az alapcsomagnak).

Ergonómia
A műszer rendkívül masszív kivitelű, a gombok megnövelt méretének köszönhetően kesztyűben is könnyen használható. A praktikus, kemény kivitelű hordtáska további védelmet biztosít az eszköznek. Az objektívvédők a távcsőre erősíthetőek, így nem vesznek el.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

IGEN,
szeretnék kedvezményt kapni.
NEM,
nincs szükségem kedvezményre.