Október 28 és november 3 között szaküzletünk költözés miatt zárva lesz. Bővebb információért kattintson!
H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Scopium Birder II 15-45x60 spektív

Scopium Birder II 15-45x60 spektív asztali állvánnyal
45° betekintésű
 (9)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 2 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
39 900 Ft
Készleten
Ezt is fontolja meg:
Scopium TR-2 fotóállvány
9 900 Ft
8 415 Ft

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Scopium Birder 60 II 15-45x60 spektív egyedülálló minőséget biztosít meglepően kedvező áron. Ideális választás azoknak, akik pénztárcakímélő megoldást keresnek, ám minőség terén ebben a kategóriában sem szeretnének túl sok kompromisszumot kötni.

A 60 mm-es frontlencséje közel 20%-al nagyobb átmérőjű mint egy 50 mm-es spektívé, így több részletet figyelhet meg és kissé világosabb képet is kap - főleg szürkület idején - mint a kisebb spektívekkel. A drágább spektívekben is használt, közkedvelt Bak4 prizmáknak köszönhetően a legnagyobb nagyítás mellett is mindvégig világos, tiszta képet ad az eszköz, nincsenek ki nem használható nagyítási tartományok. A Scopium Birder 60 II spektív 15-45x között állítható nagyítás tartománya kényelmes "közelségből" történő megfigyelést tesz lehetővé, 45 fokos betekintési iránya pedig a vízszintes és az attól fentebb történő megfigyelésre javasolt. A többrétegű tükröződéscsökkentő-bevonatoknak köszönhetően a képe különösen kontrasztos, éles. A terepi munkához szükséges vízhatlanságot a nitrogén-töltés garantálja. 

Kényelmes hordozhatóságot tesz lehetővé, hogy súlya mindössze 735 gramm, hossza 30.5 cm. Ezen túlmenően érdemes említeni a tartozékként adott zoom okulárt, melynek eltekerésével fokozatmentesen változtatható a spektív nagyítása anélkül, hogy Önnek okulárt kellene cserélnie. Az élességállítást kétsebességes fókuszírozó teszi lehetővé, mely kategóriájában egyértelműen unikum. A szórt fények és a párásodás ellen előrecsúsztatható harmatsapka nyújt védelmet. További extra, hogy a spektív elforgatható a tengelye mentén.

A spektív különösen ajánlott madarászok számára, megfizethető árú kompromisszumként a hasonló méretkategória drágább termékeihez képest. A 15x-es nagyítással még kézből is használható valamennyire az eszköz, ám efeletti nagyítási tartományokhoz már állvány használatát javasoljuk (kézből használva remeg a távcsőben benne látott kép). Hasonlóan ajánlott azoknak is, aki lőtéren szeretnének lövészeti eredményeket gyorsan bevethető eszközzel ellenőrizni.

A Scopium Birder 60 II spektív tartozéka még egy asztali állvány, valamint egy vállra akasztható hordtáska, amellyel biztonságosan és kényelmesen szállítható a távcső. A Scopium Birder 60 II spektív is természetesen fotó állványra is szerelhető, szabvány fotómenet csatlakozója révén. 

Csomag árak
Vásárlói vélemények (9)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 60 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: 15 - 45 x
Látómező: 2.2 - 1.1 °
Látómező: 38 - 19 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 10 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 735 g
Hossz: 305 mm
Hordtáska: Igen 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.