H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Scopium 10x50 WA binokulár

Scopium 10x50 WA binokulár
Értékelés:
271
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
12 900 Ft
Érkezik: 2021. 02. 28.

A Scopium 10x50 WA binokulár az egyik legnépszerűbb modellünk. Nem véletlenül. Egyrészről alacsony árához képest a minőségét meglepően jónak találtuk, képélessége különösen kiemelkedő. Másrészről kis mérete jól hordozhatóvá teszi a műszert, így nagyszerű társ lehet a természet vagy sportesemények megfigyelésére, de még a csillagok fürkészésére is használható. A kis kézitávcső kívülről gumiborítással rendelkezik, ami stabil és kényelmes fogást biztosít.

A kis távcső látómezeje nagyobb, mint amit a kategóriájában megszokhattunk (122 m 1000 m-en), így több mozgás, több természet "belefér". Az optikai elemek természetesen üvegből készültek és minden felületen valódi tükröződéscsökkentő bevonatot találunk, mely tiszta, éles és valósághű képet garantál. (Óvakodjon a feltűnő, rikító narancs/vörös bevonatoktól, melyek nem igazi tükröződéscsökkentő bevonatok. Feladatuk a lencsék optikai hibáinak palástolása, így az általuk adott kép rendszerint türkizkék árnyalatú.)

Egy szövetből készült hordtáska, illetve a lencsevédő sapkák az alapcsomag részei. Vásárlói visszajelzések alapján kiemelkedően jó ár/teljesítmény mutatóval rendelkezik, így különösen ajánljuk ezt a modellt. 

Tudta, hogy eladás előtt ezt a távcsövet külön ellenőrizzük?
Egy binokuláris távcsőnél elengedhetetlen, hogy mindkét csöve "ugyanoda nézzen", azaz optikai tengelyeik párhuzamosak legyenek. Az olcsó, távol-keleti gyártású távcsövek esetében különösen oda kell figyelni, hogy ne mutassanak "kettős-képet" mivel ez könnyen szem- és fejfájáshoz vezethet.

Megfelelő szakértelemmel a fenti probléma könnyen ellenőrizhető, így minimálisra csökkentjük az esélyét, hogy Önnek vásárlás után rögtön a szervizbe kelljen a távcsövet vinni.  Eladás előtt a terméken minőség-ellenőrizést végzünk és csak a megfelelő darabot adjuk ki a kezünkből!

Csomag árak
Vásárlói vélemények (275)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 10 x
Objektív átmérő: 50 mm
Súly: 800 g
Méret (MxSz): 160 x 182 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Nem 
Gáztöltés: Nem 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BK7 
Prizmák típusa: Porro 
Bevonat: Fully coated 
Látómező: 6.8 °
Látómező: 122 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 7 m
Betekintési távolság: 13 mm
Szemtávolság: - mm
Kilépő pupilla: 5 mm
Relatív fényesség index: 25 
0

Kiemelten ajánljuk

Nyakpánt binokulárok számára (neoprén) Nyakpánt binokulárok számára (neoprén)
2 600 Ft
L-adapter (széles) L-adapter (széles)
2 900 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.