H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Pulsar Trail 2 LRF XQ50 hőkamera céltávcső

Pulsar Trail 2 LRF XQ50
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
1 392 500 Ft
Rendelésre

Az új Pulsar Trail 2 LRF XQ50 hőkamera céltávcső lehetővé teszi, hogy wi-fi kapcsolat segítségével okostelefonján élőben lássa az éjjellátóban látott képet akár 15 m távolságból is. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel, valamint 16 Gb-os tárhellyel rendelkezik az álló- és mozgóképek felvételére.

Az 50 mm átmérőjű objektív 3.5x-es induló (optikai) nagyítást tesz lehetővé, ami digitális úton kétszerezhető, illetve négyszerezhető. Így az eszközzel 3.5-14x nagyítástartomány érhető el. 

Hatótávolsága több mint egy kilométer (1800 méter), amely egy emberi alak (1.8 m magas)  észleléséhez is elegendő. A hőkamera képfrissítési frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára). Remek szigetelése tökéletesen ellenáll a víznek, még intenzív esőben, hóesésben is, és vízbeejtés esetén 1 méterig, illetve 30 percig nem ázik be. A készülék túlmelegedése ellen mozgó alkatrészt nem tartalmazó, hangtalan hűtőrendszerrel látta el a gyártó a készüléket. A Pulsar Trail 2 LRF XQ50 hőkamera céltávcső lőállósága 6000 J.

A Pulsar Trail 2 LRF XQ50 hőkamera céltávcső felhasználó-barát kijelzőjének alján könnyen felismerhető ikonokat találunk, illetve folyamatosan láthatóak a menüpontok és az aktuális beállítások is, így biztosan szemmel tarthatjuk a célpontot. A kép a képben mód segítségével még pontosabb célzás valósítható meg, amit tovább javít lézeres távolságmérő funkció, amely az állati és emberi szem számára láthatatlan 905 nm tartományban működik.

A Display Off használatával anélkül kapcsolhatjuk ki a kijelzőt, hogy a készülék más egyéb funkciót megszakítana vagy leállítana, továbbá az alkalmazással másodpercek alatt újraindíthatjuk a kamerát. A Display Off módban beállítható 1-2-5 perc után automatikus alvó mód.  A kezdeti beállítást és a további frissítéseket az iOS és Android kompatibilis Stream Vision App applikáció biztosítja.

Érzékeny szenzor, AMOLED kijelző

A hőkamera céltávcső érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása 384 x 288 pixel. A kijelző is fontos megkülönböztető minőségi elem - a hőkamerába a gyártó 1024 x 768 pixel felbontású AMOLED kijelzőt épített. Az AMOLED technológia olyan előnyökkel bír az LCD technológiához képest, mint a gyorsabb válaszidő, az alacsonyabb tömeg, a hosszabb élettartam, vagy a takarékosabb energiafelhasználás, valamint talán a legnagyobb előny, hogy tágabb hőmérséklet tartományban működőképes.

A hőkamera céltávcső tartalmaz egy könnyen és gyorsan eltávolítható IPS-7 akkumulátort, amelynek kapacitása 7 Ah, és maximális üzemmódban több mint 8 órán keresztül biztosít megfelelő tápellátást.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 384 x 288 pixel
Nagyítás (alap): 3.5 x
Nagyítás (digitális): 2; 4 x
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: AMOLED 
Kijelző felbontása: 1024 x 768 pixel
Látómező (horizontális x vertikális): 7.5 °
Érzékelési távolság: 1800 m
Működés időtartama: 8 óra
Külső áramforrás: Igen 
Méretek: 347 x 102 x 74 mm
Súly: 800 g
0

Kiemelten ajánljuk

Pulsar IPS akkumulátor töltő Pulsar IPS akkumulátor töltő
11 900 Ft
Pulsar IPS7 akkumulátor Pulsar IPS7 akkumulátor
34 900 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.