H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

Pulsar Trail 2 LRF XQ50 hőkamera céltávcső

Pulsar Trail 2 LRF XQ50
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
1 296 500 Ft
Rendelésre

Az új Pulsar Trail 2 LRF XQ50 hőkamera céltávcső lehetővé teszi, hogy wi-fi kapcsolat segítségével okostelefonján élőben lássa az éjjellátóban látott képet akár 15 m távolságból is. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel, valamint 16 Gb-os tárhellyel rendelkezik az álló- és mozgóképek felvételére.

Az 50 mm átmérőjű objektív 3.5x-es induló (optikai) nagyítást tesz lehetővé, ami digitális úton kétszerezhető, illetve négyszerezhető. Így az eszközzel 3.5-14x nagyítástartomány érhető el. 

Hatótávolsága több mint egy kilométer (1800 méter), amely egy emberi alak (1.8 m magas)  észleléséhez is elegendő. A hőkamera képfrissítési frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára). Remek szigetelése tökéletesen ellenáll a víznek, még intenzív esőben, hóesésben is, és vízbeejtés esetén 1 méterig, illetve 30 percig nem ázik be. A készülék túlmelegedése ellen mozgó alkatrészt nem tartalmazó, hangtalan hűtőrendszerrel látta el a gyártó a készüléket. A Pulsar Trail 2 LRF XQ50 hőkamera céltávcső lőállósága 6000 J.

A Pulsar Trail 2 LRF XQ50 hőkamera céltávcső felhasználó-barát kijelzőjének alján könnyen felismerhető ikonokat találunk, illetve folyamatosan láthatóak a menüpontok és az aktuális beállítások is, így biztosan szemmel tarthatjuk a célpontot. A kép a képben mód segítségével még pontosabb célzás valósítható meg, amit tovább javít lézeres távolságmérő funkció, amely az állati és emberi szem számára láthatatlan 905 nm tartományban működik.

A Display Off használatával anélkül kapcsolhatjuk ki a kijelzőt, hogy a készülék más egyéb funkciót megszakítana vagy leállítana, továbbá az alkalmazással másodpercek alatt újraindíthatjuk a kamerát. A Display Off módban beállítható 1-2-5 perc után automatikus alvó mód.  A kezdeti beállítást és a további frissítéseket az iOS és Android kompatibilis Stream Vision App applikáció biztosítja.

Érzékeny szenzor, AMOLED kijelző

A hőkamera céltávcső érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása 384 x 288 pixel. A kijelző is fontos megkülönböztető minőségi elem - a hőkamerába a gyártó 1024 x 768 pixel felbontású AMOLED kijelzőt épített. Az AMOLED technológia olyan előnyökkel bír az LCD technológiához képest, mint a gyorsabb válaszidő, az alacsonyabb tömeg, a hosszabb élettartam, vagy a takarékosabb energiafelhasználás, valamint talán a legnagyobb előny, hogy tágabb hőmérséklet tartományban működőképes.

A hőkamera céltávcső tartalmaz egy könnyen és gyorsan eltávolítható IPS-7 akkumulátort, amelynek kapacitása 7 Ah, és maximális üzemmódban több mint 8 órán keresztül biztosít megfelelő tápellátást.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 384 x 288 pixel
Nagyítás (alap): 3.5 x
Nagyítás (digitális): 2; 4 x
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: AMOLED 
Kijelző felbontása: 1024 x 768 pixel
Látómező (horizontális x vertikális): 7.5 °
Érzékelési távolság: 1800 m
Működés időtartama: 8 óra
Külső áramforrás: Igen 
Méretek: 347 x 102 x 74 mm
Súly: 800 g
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Pulsar IPS akkumulátor töltő Pulsar IPS akkumulátor töltő
11 900 Ft
Pulsar IPS7 akkumulátor Pulsar IPS7 akkumulátor
34 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.