H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO hőkamera céltávcső

Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
1 861 300 Ft

Az új Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO hőkamera céltávcső lehetővé teszi, hogy WiFi kapcsolat segítségével okostelefonján élőben lássa az éjjellátóban látott képet akár 15 m távolságból is. A készülék beépített kép- és videó rögzítő egységgel, valamint 16 Gb-os tárhellyel rendelkezik az álló- és mozgóképek felvételére.

Fényerős, 50 mm átmérőjű objektív 2x-es induló (optikai) nagyítást tesz lehetővé, ami digitális úton folyamatosan és gyorsan növelhető egészen 16x nagyításig

Hatótávolsága több mint egy kilométer (1800 méter), amely egy emberi alak (1.8 m magas)  észleléséhez is elegendő. A hőkamera képfrissítési frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára). Remek szigetelése tökéletesen ellenáll a víznek, még intenzív esőben, hóesésben is, A Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO hőkamera céltávcső lőállósága 6000 J, maximálisan használható kaliberek: .375 H&H, 12-sörétes és 9.3×64.

A Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO hőkamera céltávcső felhasználó-barát kijelzőjének alján könnyen felismerhető ikonokat találunk, illetve folyamatosan láthatóak a menüpontok és az aktuális beállítások is, így biztosan szemmel tarthatjuk a célpontot. A kép a képben mód segítségével még pontosabb célzás valósítható meg, amit tovább javít lézeres távolságmérő funkció, amely az állati és emberi szem számára láthatatlan 905 nm tartományban működik 800 méter távolról is.

A Display Off használatával anélkül kapcsolhatjuk ki a kijelzőt, hogy a készülék más egyéb funkciót megszakítana vagy leállítana, továbbá az alkalmazással másodpercek alatt újraindíthatjuk a kamerát. A Display Off módban beállítható 1-2-5 perc után automatikus alvó mód.  A kezdeti beállítást és a további frissítéseket az iOS és Android kompatibilis Stream Vision App applikáció biztosítja.

Érzékeny szenzor, AMOLED kijelző

A hőkamera céltávcső érzékelője 17 mikronos (mikrobolométer háló) 640×480 felbontással rendelkezik amely a kimagasló minőségű látványért felel, minősége megegyezik a Pulsar Helion 2 XP50 PRO készülékével. A kijelző is fontos megkülönböztető minőségi elem - a hőkamerába a gyártó 1024 x 768 pixel felbontású AMOLED kijelzőt épített. Az AMOLED technológia olyan előnyökkel bír az LCD technológiához képest, mint a gyorsabb válaszidő, az alacsonyabb tömeg, a hosszabb élettartam, vagy a takarékosabb energiafelhasználás, valamint talán a legnagyobb előny, hogy tágabb hőmérséklet tartományban működőképes.

A hőkamera céltávcső megfelelő tápellátást APS2/APS3 biztosítja akár 10 óra üzemidő egy töltéssel. A távcső rögzítését szabványos 30 mm -es bilincses szerelékkel kell megoldani, amely szokás szerint azonban nem képezi a termék részét.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 640x480 pixel
Hőfelbontás (NETD): 25 mK
Pixelméret: 17 µ
Nagyítás (alap): 2 x
Nagyítás (digitális): 2-16 x
Kijelző felbontása: 1024 x 768 pixel
Érzékelési távolság: 1800 m
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: AMOLED 
Látómező (horizontális x vertikális): - °
Működés időtartama: 10 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen 
Méretek: 420 x 78.5 x 94.5 mm
Súly: 970 g
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Pulsar APS2 akkumulátor Pulsar APS2 akkumulátor
15 500 Ft
Pulsar APS3 akkumulátor Pulsar APS3 akkumulátor
16 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.