Pulsar Recon X850 digitális éjjellátó

A termék forgalmazása megszünt!

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Pulsar Recon X850 a legmodernebb digitális éjjellátó a piacon.

Még távolabbra és még tisztábban
A 1. generációs változatokhoz képest továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően képélességben és -fényességben a második generációs készülékekkel is felveszi a versenyt. Mit jelent ez a gyakorlatban? Még távolabbra és még tisztábban elláthat a Pulsar Recon X850 segítségével: hatótávolsága akár a 350 m-t is elérheti. A készülék akkor sem hagyja cserben, ha teljesen sötét van: beépített 780 nm-en üzemelő lézeres infravetője bevilágítja a célpontot. Csatlakoztathat külső infravetőt is, mellyel a zord viszonyok közepette megnövelheti a termék hatótávolságát.

Továbbfejlesztett optikai-, elektronikai és mechanikai felépítés
A nagy fényerejű, kiváló minőségű üveganyagból készült, 50 mm-es objektívje megalapozza a részletgazdag, 50 vonal/mm-es felbontást. 5.5x-es nagyítása szinte kézzelfogható közelségbe hozza a célpontot, melyet digitális úton 11x-re növelhet. A rendkívül jó felbontást kristálytiszta képet ad, hogy még nagyobb biztonsággal bírálja el a célpontot.

A Pulsar Recon X850 üvegszálas erősítésű, kézreálló burkolata 640x480 képpont felbontású LCD kijelzőt rejt, melynek fényereje állítható valamint mentes a "hagyományos" éjjellátók kijelzőjét jellemző apró hibáktól. A komplex felépítésű okulár kimagaslóan kontrasztos, éles és torzításmentes képet mutat. A készülék 4 db 1.5V-os ceruza elemről/akkumulátorról üzemeltethető, mellyel különösen takarékosan bánik (használattól függően akár 9-12 órán keresztül).

Mindezeken túlmenően rendelkezik video kimenettel mely valami külső eszközre (TV, video kamera stb) tudja továbbítani a történéseket.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria

Kiemelten ajánljuk

Varta High Energy AA (ceruza) elem csomag (4 db) Varta High Energy AA (ceruza) elem csomag (4 db)
890 Ft
Kosárba

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

IGEN,
szeretnék kedvezményt kapni.
NEM,
nincs szükségem kedvezményre.