Pulsar Quantum XQ38 hőkamera

A termék forgalmazása megszünt!

A Pulsar Quantum XQ 38 hőkamera még magasabbra teszi a lécet alacsonyabb árfekvésű társaihoz képest. Beépített távolságmérő és háromfajta üzemmód teszi extra kényelmessé az eszköz használatát! Ha ez még nem volna elég, egy állítógomb segítségével szabályozhatjuk az eszközben látott kép fényességét és kontrasztosságát!

A 38 milliméteres átmérőjű objektív 3.1x-es induló (optikai) nagyítást tesz lehetővé, ami digitális úton kétszerezhető, illetve négyszerezhető. Így az eszközzel maximálisan 12.4x-es nagyítás érhető el. 

Hatótávolsága több mint egy kilométer (1350 méter) - a pontos felismerési távolságot ezen belül 950 méterben adja meg a gyártó. A hőkamera képfrissítési frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára).

Sok extra - színpaletta, távolságmérő, üzemmódok

További extrákat is nyújt az ár-érték arányban is kiváló eszköz! Ilyen különlegesség a hat, eltérő színvilágú kép - egyszínűként (monochrom) vagy hat eltérő színvilágú palettán szemlélhetjük az objektív által felfogott képet!

A tájékozódást segíti a beépített távolságmérő, valamint a háromféle üzemmód:  "városi" - erős kontraszt, "erdei" - alacsony kontraszt, "azonosítás" - a részletek hatékonyabb felismerése.  A nagyobb nagyítás ára a némileg kisebb látómező (a HD 19S és az XD 19S modellekhez képest), ám ez még így is jóval 10 fok felett van mind horizontálisan, mind vertikálisan. 

Ugyancsak beállítható egy elforgatható gomb segítségével az eszközben látott kép fényessége és kontrasztossága is!

Érzékeny szenzor, OLED kijelző

A hőkamera érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása 384x288 pixel. A kijelző is fontos megkülönböztető minőségi elem - a hőkamerába a gyártó 640x480pixel felbontású OLED kijelzőt épített. Az OLED technológia olyan előnyökkel bír az LCD technológiához képest, mint a  a gyorsabb válaszidő, az alacsonyabb tömeg, a hosszabb élettartam, vagy a takarékosabb energiafelhasználás. Ha mindehhez hozzávesszük azt is, hogy a hőkamera képének élessége állítható az objektív állításával - akkor talán már érthető, miért olyan népszerű ez a modell a piacon, és miért olyan jó az eszköz ár-érték aránya.  

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 384x288 pixel
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: OLED 
Kijelző felbontása: 640x480 pixel
Nagyítás: 3.1 - 12.4 x
Digitális zoom: 2; 3; 4 x
Látómező (horizontális x vertikális): 9.8 x 7.4 °
Érzékelési távolság: 1350 m
Működés időtartama: 5.5 - 6.5 óra
Külső áramforrás: Igen 
Méretek: 207 x 86 x 59 mm
Súly: 350 g

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.